BOLNI PORAZ U TURSKOJ / Vujović ipak ne odlazi: 'Igrači su tražili da im dam još jednu šansu, ali ovakve poraze više neću tolerirati'

Veselin Vujović podnio je ostavku nakon šokantnog poraza PPD Zagreba protiv Bešiktaša. No, danas su u klubu odrađeni razgovori i Vujović je ipak odlučio ostati

26.10.2015.
9:45
VOYO logo

Šokantna vijest stigla je iz redova hrvatskog rukometnog prvaka u ponedjeljak ujutro.

Veselin Vujović podnio je ostavku nakon šokantnog poraza PPD Zagreba u Turskoj protiv Bešiktaša u šestom kolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, danas su u klubu odrađeni razgovori i Vujović je ipak odlučio ostati.

"Poraz se nije smio dogoditi, ali klub stoji iza svog trenera zbog svega što je napravio. Ima našu punu potporu", izjavio je predsjednik kluba Mladen Vedriš

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S pobjedom protiv Bešiktaša bi vratili autoritet koji je Zagreb imao, ali odigrali smo jako loše i to jako boli", rekao je Vujović dodavši da takva igra ne propagira njega i ono što radi. "Osjećao sam se izdanim i ostavljenim od igrača", dodao je. 

Vujović kaže da je razmišljao da bi njegov odlazak bio pozitivan signal igračima. Danas je imao sastanak s njima, a nakon toga i s ljudima koji vode klub. Igrači su tražili da im on da još jednu šansu pa je odlučio ostati, ali, kaže, ovakve poraze više neće tolerirati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostajem trener Zagreba i nadam se da ćemo se još puno radovati", izjavio je Vujović. 

Rezova među igračima neće biti, ali pojačanja, jedno ili dva, bi moglo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može se dogoditi i da iduće dvije utakmice izgubimo 10 razlike, ali način na koji gubimo je važan i to me boli. Ne mogu funkcionirati s grupom igrača koja ne daje sve od sebe. Gubiti s ovom ekipom može tko hoće, ali ja hoću pobjeđivati", izjavio je. 

"Nakon što sam shvatio da me puno klubova želi i kako bi moj odlazak mogao biti shvaćen kao pirueta da sam to napravio kako bih otišao u drugi klub, to je bila prva pukotina u kojoj sam počeo razmišljati da ipak ostanem", zaključio je Vujović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo