OGLAS

VLAŠIĆ DETEKTIRAO RAZLOGE NEUSPJEHA U CARDIFFU: / 'Sigurno su dobro analizirali tu utakmicu'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U skupini E vodeća je Hrvatska sa 14 bodova, Mađarska je na drugom mjestu sa 12 bodova

13.10.2019.
23:22
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 u Cardiffu protiv Walesa pa će plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine morati potvrditi 16. studenog u Rijeci protiv Slovačke.

Hrvatska je imala priliku pobjedom u Cardiffu osigurati plasman na europsko prvenstvo i prije zadnjeg kola, međutim nije uspjela premda je povela u devetoj minuti golom Nikole Vlašića. Izjednačio je Gareth Bale golom u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] WALES - HRVATSKA 1:1: /

Vatreni propustili potvrditi vizu za Euro! Imali smo nevjerojatan peh u Cardiffu

Image
[FOTO] WALES - HRVATSKA 1:1: /

Vatreni propustili potvrditi vizu za Euro! Imali smo nevjerojatan peh u Cardiffu

"Dobro su stajali u obrani, usko, znali su što radimo i kako smo dobili Slovake. Sigurno su dobro analizirali tu utakmicu. Uvijek je teško protiv takve momčadi napraviti izrazite šanse“, rekao je Vlašić za Novu TV.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo smo se povukli nakon vodstva jer smo znali je njima ovo bitna utakmica, da moraju krenuti pa smo očekivali da će se više otvoriti, međutim dosta su dobro sve zatvarali. Očekivali smo da će napasti iz kontre, ali dobro su kontrolirali. Imali smo posjed, nabijali su duge lopte na njihovu špicu i 1-1 je realan rezultat.

Hrvatska u nastavku nije imala značajniju priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo uspijevali stvoriti pet-šest šansi po poluvremenu kao u prvom poluvremenu. Oni se nisu htjeli nadigravati s nama jer znaju da smo kvalitetnija momčad i za njih je ovo veliki bod. Bio je takav osjećaj i na terenu. Nismo imali izrazite šanse kao u prošlim utakmicama, ali dobro su nas pokrili i nisu se išli nadigravati s nama“, završio je.

U skupini E vodeća je Hrvatska sa 14 bodova, Mađarska je na drugom mjestu sa 12 bodova, Slovačka ima 10 bodova iz šest utakmica, a Wales je četvrti s osam bodova iz šest nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo