JOSHUA OPET GADNO PODCIJENIO RUIZA: / 'Neću ni slaviti svoju pobjedu protiv njega, neće to biti poseban trenutak'

Image
Foto: Profimedia

U Diraja Areni u Saudijskoj Arabiji svjetski boksački prvak Andy Ruiz brani naslov protiv Anthonyja Joshue, čovjeka kojeg je šokirao početkom lipnja

4.12.2019.
16:30
Profimedia
VOYO logo

Sukob na dinama – krilatica je ovog velikog boksačkog eventa koji će se održati 7. prosinca u Saudijskog Arabiji. Na glavnom RTLkanalu od 17:45 sati uživo će se prenositi susret FilipaHrgovića i Erica Moline, a od 21:40 sati AnthonyjaJoshue i AndyjaRuiza. Cijeli događaj moći ćete pratiti na RTLplayu, koji nudi još dvije vrlo zanimljive borbe! Prva je eliminacijski meč između bivšeg WBA prvaka, Rusa AleksanderaPovetkina (35-2) i Amerikanca MichaelaHuntera (18-1) a druga BritancaDillianaWhytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5).

Image
[VIDEO] STIGAO JE TRENUTAK KOJI SU MNOGI ČEKALI: /

Ruiz i Joshua ušli u ring, Britanac 'prorekao' nokaut

Image
[VIDEO] STIGAO JE TRENUTAK KOJI SU MNOGI ČEKALI: /

Ruiz i Joshua ušli u ring, Britanac 'prorekao' nokaut

Nakon što su u utorak borci odradili otvorene treninge, u srijedu su na rasporedu bile konferencije za novinare, a vrhunac je bio pojavljivanje glavnih boraca eventa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neće to biti poseban trenutak'

Anthony Joshua progovorio je o tome kako mu je opet se boriti za titulu.

"Zanimljivo je biti na ovoj strani. Opet se borim za naslov, četvrti put u kratkom vremenu. Čak i kad ste prvak, morate si postavljati izazove, a ovo je za mene novi izazov. Gladan sam pobjede i fokusiran na svoj cilj", rekao je Britanac pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boksam već dugo. Nisam došao samo sudjelovati, ušao sam da bih dominirao. Osvojio sam puno toga, i došao sam ovdje napraviti show. Borio sam se protiv najboljih, sparirao sam protiv najboljih. Kad sam se vratio iz New Yorka nakon borbe s Ruizom odmah sam počeo udarati vreću i pripremati se za ovu borbu. Nema straha u meni. Jednostavno se radujem ovoj borbi. Neće to biti poseban trenutak kad pobjedim Ruiza. ostat ću fokusiran, neću se previše veseliti jer moram zadržati mentalitet izazova, moram si i dalje postavljati izazove. Cijelu karijeru pobjeđujem najbolje i nastavit ću to raditi. On je samo meta na mojoj listi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poginut ću za pojaseve'

Aktualni prvak Andy Ruiz u teškoj kategoriji najavio je da se neće tako lako odreći svih pojaseva.

"Bila su ovo tri duga mjeseca. Ušao sam u povijest i ostat ću u povijesti 7. prosinca. Iznenadio sam se koliko fanova imam tu. Spreman sam za rock and roll. Znam da će Anthony ući drugačije u ovu borbu. Znam da je smršavio i da je motiviraniji i bolje pripremljen. Ja moram spriječiti sve što baci prema meni. Ne želim samo pustiti ove pojasve, poginut ću za njih. radio sam za ovo cijeli život", rekao je Ruiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i najmoćniji promotor boksa na svijetu Eddie Hearn.

"Najprije smo htjeli održati ovo u Cardiffu, ali nazvao me princ Saudijsku Arabiju i rekao da želi da se ovo održi tu. Rekao sam mu najprije da me pusti na miru, ali toliko je "zapeo" za tu ideju da smo morali prebaciti event tu. Bili smo skeptični kad su rekli da će izgraditi stadion u deset tjedana, ali napravili su to. Sve su ispunili što su obećali. Ovaj event će biti za povijest, jedan od najvećih ikad", zaključio je Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

16:30 Ruiz o obrani pojasa: "Bila su ovo tri duga mjeseca. Ušao sam u povijest i ostat ću u povijesti 7. prosinca. Iznenadio sam se koliko fanova imam tu. Spreman sam za rock and roll. Znam da će Anthony ući drugačije u ovu borbu. Znam da je smršavio i da je motiviraniji i bolje pripremljen. Ja moram spriječiti sve što baci prema meni. Ne želim samo pustiti ove pojasve, poginut ću za njih. radio sam za ovo cijeli život."

16:25 Joshua o karijeri i povratku u ring: "Boksam već dugo. Nisam došao samo sudjelovati, ušao sam da bih dominirao. Osvojio sam puno toga, i došao sam ovdje napraviti show. Borio sam se protiv najboljih, sparirao sam protiv najboljih. Kad sam se vratio iz New Yorka nakon borbe s Ruizom odmah sam počeo udarati vreću i pripremati se za ovu borbu. Nema straha u meni. Jednostavno se radujem ovoj borbi. Neće to biti poseban trenutak kad pobjedim Ruiza. ostat ću fokusiran, neću se previše veseliti jer moram zadržati mentalitet izazova, moram si i dalje postavljati izazove. Cijelu karijeru pobjeđujem najbolje i nastavit ću to raditi. On je samo meta na mojoj listi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16:20 Joshua o priliku za ulazak u povijesti: "Zanimljivo je biti na ovoj strani. Opet se borim za naslov, četvrti put u kratkom vremenu. Čak i kad ste prvak, morate si postavljati izazove, a ovo je za mene novi izazov. Gladan sam pobjede i fokusiran na svoj cilj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16:05 Eddie Hearn, promotor cijelog eventa o Saudijskoj Arabiji i organizaciji: "Najprije smo htjeli održati ovo u Cardiffu, ali nazvao me princ Saudijsku Arabiju i rekao da želi da se ovo održi tu. Rekao sam mu najprije da me pusti na miru, ali toliko je "zapeo" za tu ideju da smo morali prebaciti event tu. Bili smo skeptični kad su rekli da će izgraditi stadion u deset tjedana, ali napravili su to. Sve su ispunili što su obećali. Ovaj event će biti za povijest, jedan od najvećih ikad."

16:00 Stigao je Andy Ruiz, a evo i Anthonyja Joshue. Konferencija za medije može početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo