LOŠ ULAZAK U NOVU GODINU / Velšani srušili United na Old Traffordu

Image
Foto: AP Images

Velšani su do pobjede protiv Uniteda došli golovima Routledgea (12) i Bonyja (90), a strijelac za 'Crvene vragove' bio je Hernandez (16)

5.1.2014.
19:40
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Swansea Cityja izborili su plasman u četvrto kolo FA kupa pobijedivši na Old Traffordu Manchester United 2-1, dok su Chelsea i Liverpool rutinski odradili posao protiv Derby Countyja i Oldham Athletica.

Velšani su do pobjede protiv Uniteda došli golovima Routledgea (12) i Bonyja (90), a strijelac za 'Crvene vragove' bio je Hernandez (16). Swansea je posljednjih deset minuta imao igrača više nakon što je isključen Fabio. United je nastupio bez dvojice najboljih igrača Robina van Persiea i Waynea Rooneyja. Bio je to drugi uzastopni domaći poraz Uniteda ove godine nakon što je prvog siječnja izgubio ligaški ogled od Tottenhama 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je na Anfieldu bio bolji od trećeligaša Oldham Athletica 2-0. Golove za 'redse' zabili su Iago Aspas (54) i Tarkowski (82-autogol).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičnim rezultatom Chelsea je slavio na gostovanju kod Derby Countyja, a strijelci su bili Obi Mikel (66) i Oscar (71).

Drugoligaš Nottingham Forest je deklasirao West Ham United 5-0. Junak susreta bio je trostruki strijelac Jamie Paterson (65, 71, 79), a golove su zabili i Abdoun (12-autogol) i Reid (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland je bio bolji od trećeligaša Carlisle United (III) 3-1. Strijelci za domaćine bili su Johnson (34), O'Hanlon (50) i Ba (90), dok je gol za goste zabio Robson (43).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo