REAL IPAK SLOMIO 'ŠIŠMIŠE' / Veliki promašaj Modrića, još veći Ronalda!

Image
Foto: AP

Real Madrid je napokon odigrao pristojnu utakmicu pobijedivši Valenciju 2:0 u prvom meču četvrtfinala Kupa Kralja. Luka Modrić umalo je postao tragičar susreta jer je kod rezultata 0:0 napravio grešku koja je gostima otvorila stopostotnu priliku, a uspio je promašiti i veliku šansu za pogodak.

16.1.2013.
10:21
AP
VOYO logo

Nakon serije razočaravajućih nastupa, Real je odigrao odličnu utakmicu protiv Valencije u prvom susretu četvrtfinala španjolskog Kupa Kralja. Pobjedu 'Kraljevskom klubu' osigurali su Karim Benzema (37) i Andres Guardado (74-autogol).

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je do 62. minute i umalo je postao tragičar susreta. Kod rezultata 0:0 načinio je pogrešku koja je gostima otvorila veliku priliku, no Iker Casillas je sjajno reagirao na udarac Jonasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u fokusu bio već u devetoj minuti utakmice kada je potpuno neometan s vrha šesnaesterca pucao pored stative, a imao je i bolje postavljenog Ronalda na lijevoj strani.

I Portugalac se nije proslavio jer je u 80. minuti bio autor još većeg promašaja od Modrićevog, ali na kraju utakmice je konačnim ishodom Mourinho bio - zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvarili smo dobar rezultat i približili se plasmanu u polufinale. No, još ništa nije gotovo. Ispred nas je uzvrat, a Valencija nije bezazlena momčad", izjavio je Realov kapetan Iker Casillas, a zadovoljstvo pobjedom pokazao je i Realov strateg Jose Mourinho.


Uzvratna utakmica na rasporedu je 23. siječnja, a zanimljivo, Real i Valencija će igrati i ovoga vikenda u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo