NE PADA MU NA PAMET

VELIKI PREOKRET U SKANDALU: FIFA će Messiju smanjiti kaznu, ali samo pod jednim uvjetom

I FIFA shvaća da je Lionel Messi preoštro kažnjen. Zbog psovanja suca na utakmici južnoameričkih kvalifikacija protiv Čilea, argentinska zvijezda kažnjena je s čak četiri utakmice zabrane igranja.

Prvu je odradio protiv Bolivije, trebao bi preskočiti utakmice s Urugvajem, Venezuelom i Peruom. S obzirom da “gaučosi”do kraja kvalifikacija trebaju odigrati još četiri utakmice, znači da Messija praktički ne bi bilo gotovo do kraja.

NEUVJERLJIVO OPRAVDANJE NAKON DRAKONSKE KAZNE: Messi se pokušao izvući tako da mu niti dijete ne bi povjerovalo

I Putin želi Messija gledati u Rusiji

Argentincima, pored toga, “visi” plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, trenutačno su izvan prva četiri mjesta koja vode izravno na Mundijal. Peti su, a cijenu tog slabog plasmana platio je smijenjeni izbornik Edgardo Bauza.

To natjecanje bez Messija nezamislivo je sponzorima, pa čak i ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu koji je nedavno izjavio kako se nada da SP neće proći bez Messija, “najboljeg nogometaša na svijetu”.

Argentinci su uložili žalbu na odluku FIFA-e, saslušanje je 4. svibnja.

Messi se mora ispričati

Messiju će kazna, navodno, biti smanjena na dvije utakmice, ali pod jednim uvjetom. Mora se i on pojaviti u Zürichu. FIFA od Messija očekuje ispriku.

Barcelonina zvijezda već je poručila kako joj ne pada na pamet nikome se ispričavati i da će radije odraditi kaznu od kraja.

Povratak na Net.hr