KIKS REALA I CITYJA /

Veliki derbiji završili podjelom bodova

Image
Foto: AP

Nogometaši Porta i Malage su prvi klubovi koji su osigurali prolazak u osminu finala Lige prvaka, dok su u velikim derbijima Real i Borussia Dortmund u Madridu odigrali 2:2, a istim rezultatom završili su i dvoboji Manchester Citya i Ajaxa, te Schalkea i Arsenala.

6.11.2012.
23:15
AP
VOYO logo

ZAGREB - Nogometaši Porta i Malage su prvi klubovi koji su osigurali prolazak u osminu finala Lige prvaka, dok su u velikim derbijima Real i Borussia Dortmund u Madridu odigrali 2:2, a istim rezultatom završili su i dvoboji Manchester Citya i Ajaxa, te Schalkea i Arsenala.

Porto je remijem 0:0 kod Dinama u Kijevu stigao do 10 bodova koji mu garantiraju jedno od prva dva mjesta u skupini A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spektakularnoj utakmici na Bernabeu MesutÖzil je pogotkom u 89. minuti iz slobodnog udarca spriječio slavlje Borussie. Nijemci su odigrali odličan meč i dvaput su vodili, no nakraju nisu uspjeli i drugi puta pobijediti "Kraljevski klub". LukaModrić je odigrao prvo poluvrijeme za Real, a zamijenio ga je Essien, dok je kod gostiju IvanPerišić ušao u igru u 80. minuti.

Manchester City nije uspio pobijediti Ajax, koji je na Ettihad stadionu vodio s 2:0. City je sada u velikim problemima i samo ga još teorija drži u u igri za osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B Arsenal je propustio vodstvo od 2:0 u Gelsenkirchenu, dok je Olimpiakos u vrućem Pireju slavio protiv francuskog prvaka Montpelliera s 3:1 i ostao u konkurenciji za prolazak u osminu finala.

Najmanje je pogodaka bilo u skupini C u kojoj su Milan i Malaga odigrali 1:1, što je Španjolcima bilo dovoljno za prolazak dalje. Anderlecht je slavio u Bruxellesu protiv slabog Zenita s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo