VATRENE ČEKA PAKAO U NIŽNJI NOVGORODU: / Juveov Predator impresivnim izdanjem poslao poruku izborniku

Image
Foto: AFP

Higuai i Dybala zabili su za preokret od kojeg se Spursi nisu uspjeli oporaviti.

8.3.2018.
7:44
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometa reprezentacija imat će težak izazova kada 21. lipnja u 20 sati istrče na stadionu u Nižnji Novgorodu. S druge strane bit će reprezentacija Argentine s nikad motiviranijim Lionelom Messijem na čelu.

Kako ih zaustaviti

Međutim, najbolji nogometaš današnjice neće biti jedini koji će sijati paniku hrvatskoj obrani. Sergio Aguero, Mauro Icarci, Diego Perotti, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain.....izbornik Jorge Sampaoli imat će itekako težak zadatak odabrati onoga tko će predvoditi napad Gauchosa. Sigurno je jedino da će Zlatko Dalić imati glavobolje kako pripremiti Dejana Lovrena, Vedrana Ćorluku, Domagoja Vidu i ostale za on što ih čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka Sampaoliju

A sudeći po igri koju je Gonzalo Higuain prikazao u srijedu navečer na Wembleyu čeka ih pakleni izazov. Pogotovo zaigra li u tandemu s Dybalom. Dvojac je zajedničkim snagama kreirao preokret protiv Tottenhama. Higuain je prvo zabio gol za 1:1 u 64. minuti da bi tri kasnije prekrasno uposlio svog zemljaka za konačnih 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Argentinac igra najbolje u velikim utakmicama govori i njegova statistika iz ovog susreta. U 90 minuta imao je 44 dodira s loptom, stvorio je dvije šanse, uputio je dva udarca, zabio je jedan i namjestio još jedan. Sasvim dovoljno za titulu igrača utakmice. Riječ je zaista nevjerojatnom predatoru kaznenog prostora, a mjesto u reprezentaciji nije mu čak ni zagarantirano.

Jer, otkako je Sampaoli u svibnju prošle godine preuzeo Argentinu, Higuain je dobio poziv za samo jednu od osam utakmica. Bilo je to u lipnju prošle godine. No, nastavi li igrati u ovom ritmu teško da neće izboriti kartu za Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo