VATRENA ZVIJEZDA PRELOMILA OKO SVOJE BUDUĆNOSTI: / 'Sjest ćemo i popiti kavu'

Image

Nije imao objašnjenje što se dogodilo Barceloni u ovogodišnjoj u Ligi prvaka

22.5.2019.
9:53
VOYO logo

Mediji su i dalje uporni u "seljakanju" Ivana Rakitića iz Barcelone, ali uporan je i on u svojim porukama da ne želi nikamo. Nakon PSG-a i Manchester Uniteda došao je red i na Inter u brojnim nagađanjima.

"Ne mogu objasniti kako se pojavljuju te priče. Inter poštujem, imam suigrače iz reprezentacije tamo, ali jedna stvar ne povlači drugu. Ja sam točno tamo gdje želim biti. Ako me neki drugi klub želi, to znači da dobro radim svoj posao. Ali, sretan sam u Barceloni, kao i moja obitelj. Ne razmišljam ni o čemu drugom“, rekao je za Mundo Deportivo pa otkrio što će napraviti ako mu dođu predstavnici zainteresiranih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna liga prvaka

"Možemo sjesti, popiti kavu i to je sve. Poštujem svaki klub i kada se netko raspituje za mene, to mi godi."

Godio bi mu i veliki europski naslov s Kataloncima s kojima ugovor ima još tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim osvojiti još jednu Ligu prvaka s Barcelonom. I još mnogo titula. Htio sam da ovo bude savršena sezona, kao prva kada sam došao, ali nadam se da ćemo to napraviti naredne."

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO
Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Nije imao objašnjenje što se dogodilo u ovoj u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih kada bih mogao u pola minute da objasniti što se dogodilo. Ili u pola sata. U sportu se događaju nekad neobjašnjive stvari. Ne možemo reći da ćemo da naučiti lekciju jer smo to govorili i prije godinu dana. Ali, nitko sljedeće sezone neće biti gladniji od nas. Barca će biti tu da osvoji sve što se osvojiti može", rezolutno je poručio hrvatski dokapetan koji je upitan i o dolasku De Jonga i Griezmanna.

"De Jong ne igra na mojoj poziciji, pa ne razumijem zbog čega svi pišu o tome. Moja je pozicija zauzeta. Drago mi je da ga je Barcelona dovela. Mlad je i igra sjajan nogomet. Griezmann mi je, pak, jako drag igrač ako izuzmemo činjenicu da mi je prošlog ljeta slomio srce u finalu Svjetskog prvenstva, haha. Volio bih da dođe u Barcelonu i da igram s njim u istoj momčadi. Veliki je profesionalac koji je osvojio gotovo sve što se može osvojiti u nogometu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo