'Zašto? Sve što imamo je grozno ubojstvo i ništa više!'

'Zašto se to dogodilo mojoj djevojčici? Zašto je to napravio? Želimo odgovore! Sve što zasad imamo je jedno grozno ubojstvo i ništa više', istaknula je June Steenkamp, majka preminule Reeve.

18.2.2013.
18:12
VOYO logo

U slučaju ubojstva Oscara Pistoriusa policija je pronašla nove dokaze. Naime, istaknuli su kako bi krvava palica za kriket mogla biti ključan dokaz u cijelom slučaju.

Policija otkriva kako je lubanja ubijene djevojke bila smrskana, i upravo se zbog toga sumnjaju u istinitost Pistoriusovog iskaza, kako je nehotice ubio svoju djevojku misleći da je provalnik. Pistorius je, po njihovim navodima možebitno zadao koban udarac upravo spornom palicom, ali druga verzija ističe kako je palica moga poslužiti i u obrambene svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Steenkamp je ubijena s četiri hica, ali moguće je da je s prvim hitcem pogođena u kuk, nakon čega je s palicom pobjegla u kupaonicu. Potom ju je osumnjičenik dokrajčio s još tri hica', navodi se.

Dokazi koji također ne idu u prilog Pistoriusa su i steroidi koji su pronađeni u njegovom domu. Navodno nuspojava od korištenja nedozvoljenih sredstava izaziva agresivno ponašanje. Policija također otkriva kako je kobne noći Pistorius bio pijan, te je moguće da ga je spoj steroida i alkohola potpuno zbacio iz kontrole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se policija nastavlja s prikupljanjem dokaza oko Pistoriusa, obitelj preminule Reeve traži odgovore. Tako je majka progovorila za Južnoafričke medije:

"Zašto se to dogodilo mojoj djevojčici? Zašto je to napravio? Želimo odgovore! Sve što zasad imamo je jedno grozno ubojstvo i ništa više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj je otkrila kako je u nedjelju tijelo prebačeno u rodnu kuću u Port Elizabethu, nakon čega će se u utorak održati sprovod. Istog dana nastavit će se suđenje u Pretoriji na kojem bi se trebalo znati više detalja oko ovog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo