IZRAVAN PRIJENOS / Uživo na RTL2: Medveščak prvi put protiv Admirala ove sezone

Ubrzani tempo Medveščaka u KHL ligi još nije završio. Već večeras u 19:30 sati 'Medvjede' očekuje novi ispit protiv Admirala iz Vladivostoka, a izravan prijenos tog susreta možete pratiti na RTL2.

31.10.2014.
10:52
VOYO logo

Ubrzani tempo Medveščaka u KHL-u još nije završio. Nakon što su u 24 sata slomili dva suparnika, u utorak Sibir iz Novosibirska (2:0), a u srijedu Metalurg iz Novokuznjecka nakon izvođenja kaznenih udaraca (2:1), Medvjede već u petak u 19:30 očekuje novi izazov uz izravan prijenos na RTL2.

U Ledenoj dvorani Doma sportova po prvi će put ove sezone gostovati Admiral iz Vladivostoka koji se trenutačno nalazi na 9. mjestu Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je dosad odigrao 24 susreta, skupio 29 bodova (10 pobjeda, 14 poraza), 53 puta je tresao mrežu suparnika i 70 puta je primio pogodak. Admiral, s druge strane, ima tri utakmice manje (21) i 23 boda (9 pobjeda, 12 poraza), 54 postignuta gola i 72 primljena, a ujedno je i najslabija momčad lige u penalty killu sa 73,1 posto.

U posljednjih pet utakmica Admiral je upisao jedan poraz, i to u srijedu u Minsku od Dinama, dok je score Medvjeda tri pobjede i dva poraza (oba u gostima i od toga jedan nakon izvođenja kaznenih udaraca). Od igrača u posljednjih pet utakmica u redovima Medveščaka istaknuo se napadač Matt Anderson koji je ubilježio pet bodova (2 gola, 3 asistencije), ali i preuzeo mjesto najboljeg strijelca momčadi (sveukupno 7 golova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Admirala u posljednjih pet utakmica istaknuo se pak Konstantin Makarov sa 4 boda (2 gola, 2 asista). No opasnost pred Medveščakovim vratima u petak će predstavljati i Niclas Bergfors (17 bodova), Richard Gynge (14 boda), Enver Lisin (11 bodova) i Ilja Zubov (11 bodova).

U petak Medveščak protiv Admirala u 19:15 sati uživo na RTL2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo