RUTINSKA POBJEDA / Uvjerljivo slavlje 'Barakuda' protiv Kanađana

Image

U drugoj utakmici skupine B na svjetskom prvenstvu u vaterpolu koje se održava u Barceloni Hrvatska je pobijedila Kanadu s 13:8 (3:0, 3:3, 4:3, 3:2).

24.7.2013.
12:28
VOYO logo

Hrvatski vaterpolisti su dobro otvorili utakmicu, pogotke su zabili Paškvalin, Obradović i Šetka. U drugoj četvrtini nastavlja se sigurna igra naše reprezentacije, ali Kanađani počinju pružati otpor pa, uz još naša tri, padaju i njihova tri gola. Hrvatska u toj četvrtini ostaje bez Obradovića koji je isključen do kraja utakmice.

Dominacija Hrvatske se nastavlja i u trećoj četvrtini. Kanađanima su dosuđena dva peterca, Bicari je zabio jedan, no Pavić je obranio drugi, kojeg je pokušao realizirati Graham. Dobud zabija za četiri razlike na kraju.

Zadnja četvrtina donijela je gol Sukna iz prekrasne akcije za šest razlike na utakmice, no Kanađani su opet smanjili na pet kako je utakmica i završila. Zadnji gol na utakmici zabija Conway za Kanadu i za konačan rezultat od 13:8 za našu reprezentaciju.

Po tri pogotka postigli su Muslim i Sukno, po dva Joković i Obradović, a po jedan Dobud, Paškvalin i Šetka. Kanađanima su dosuđena dva kaznena udarca, jednog su realizirali, dok smo mi realizirali jedan kazneni udarac koji nam je dosuđen. I Hrvatska i Kanada su dva puta iskoristile igrača više za postizanje pogodaka.

Hrvatska je u prvoj utakmici ovog natjecanja bila bolja od SAD-a s 9:7, a Amerikanci su danas pobijedili Južnoafričku Republiku. Utakmica između Hrvatske i Južnoafričke Republike na rasporedu je u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo