UŠLA JE S POLOVICE TERENA: / Ovo je trica koja će rastužiti Hrvatsku

Image
Foto: screenshot/youtube

U posljednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Olimpijske igre u Rio de Janeiru, hrvatski košarkaši su poraženi protiv Srbije 77:86 (40:36) na turniru u argentinskoj Cordobi.

2.8.2016.
1:33
screenshot/youtube
VOYO logo

Vodila je momčad Aleksandra Petrovića gotovo tri četvrtine, imala i devet poena prednosti. U prvoj četvrtini razigrao se Bojan Bogdanović, ubacio devet poena, u drugoj je nezadrživ bio Krunoslav Simon (11), no u posljednjoj dionici raspucali su se Srbi.

Ključni trenutak minutu i pol prije kraja

Utakmicu je prelomila trica Stefana Jovića kod vodstva 79:77. Uspjela se Hrvatska obraniti, Jović je spašavao loptu i onda u posljednjoj sekundi napada zabio gotovo s polovice terena za 82:77. Nevjerojatan koš, u stilu njegovog puno slavnijeg imenjaka Stephena Curryja, zvijezde Golden Statea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi Hrvatske, najefikasniji je bio Bojan Bogdanović s 18 poena, Krunoslav Simon dodao je 14, a Miro Bilan 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miroslav Raduljica je za Srbiju zabio 17, a Bojan Bogdanović 13 poena.

Bez Hezonje i Teodosića

U momčadi Hrvatske zbog lakše ozljede nije bilo Marija Hezonje, dok za Srbiju nije igrao Miloš Teodosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrović nije mogao previše računati ni na Darka Planinića, hrvatski centar je za nekoliko minuta skupio četiri osobne, a ubrzo nakon ulaska u nastavku, skupio i peti faul, četiri od pet napravio je u napadu.

Hrvatska je turnir u Cordobi okončala omjerom 1-2, pobijedila je Francusku, izgubila protiv Argentine i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu utakmicu na Olimpijskim igrama, do kojih je došla kroz dodatne kvalifikacije, Hrvatska igra 7. kolovoza protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo