UFC SPEKTAKL /

Napokon Diaz vs Poirier? Borba koju čekamo od 2018.

Image

Nate Diaz i Dustin Poirier trebali su se boriti još 2018 godine, no Porier se ozljedio i do borbe nije došlo. Posljednjih nekoliko mjeseci se konstatno međusobno prozivaju i pumpaju tenzije.

5.1.2022.
11:32
VOYO logo

Nakon što je Dustin Poirier izgubio od Charlesa Oliveire u borbi za titulu lake kategorije u UFC-u, mnogi fanovi UFC-a pribojavali su se da to znači kraj karijere za Poiriera. Čini se da Poirier ipak nema namjeru odustati od profesionalnih borbi, a za sve je zaslužan jedan motivirajući meč, odnosno jedan motivirajući protivnik.

 Poirier je prilikom gostovanja u podcastu The Fight with Teddy Atlas objavio kako će se dugo očekivana borba između njega i Natea Diaza najvjerojatnije dogoditi i to u skorije vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ne želim davati puno informacija jer ne znam što smijem reći. Ugovor nije još potpisan, ali vjerojatno ću prihvatiti tu ponudu. Trebao bih istog trenutka otići trčati, jer toliko je blizu taj meč. Radi se o vrlo uzbudljivoj borbi, Nate Diaz je protivnik, ali neću reći o kojem se eventu i datumu radi.'', otkrio je Poirier.

Međusobno prozivanje ove dvije legende UFC-a preko Twittera postalo je vrlo aktualno i interesantno ljubiteljima ove organizacije. Fanovi su zainteresirani za ovaj meč, a prema svemu sudeći on će se vrlo brzo i dogoditi te ćemo imati novi spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo