UNITED DOŽIVIO NEVIĐENO PONIŽENJE: / Sramotna odbijenica najbolje govori koliko je velikan nisko pao

Image
Foto: AFP

Nije htio na Old Trafford i da su izborili plasman u Ligu prvaka

7.5.2019.
12:35
AFP
VOYO logo

Nizozemski branič Mathhijs de Ligt navodno je odbio ponudu Manchester Uniteda da im se priključi ovog ljeta. Učinio je to na krajnje brutalan način, ako je vjerovati onome što je objavljeno u engleskom tabloidu Daily Recordu. Navode kako im je on glavna meta, ali da će novog braniča morati potražiti na nekom drugom mjestu nakon sramotne odbijenice.

"Matthijs će postati jedan od najboljih braniča na svijetu. Moći će birati klub, ali ga ne zanima odlazak u United. Oni više nisu atraktivna destinacija kao nekada", navodno su riječi osobe bliske Nizozemcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

(L-R) Ajax's Dutch defender Matthijs de Ligt, Ajax's Cameroonian goalkeeper Andre Onana and Ajax's Dutch midfielder Dani de Wit celebrate at the end of the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Odlična pozicija

"Svjestan je da je u dobroj poziciji i mu je naglo porasla vrijednost. On je u ovom trenutku jedna od najtraženijih zvijezda na svijetu".

Vjeruje se kako branič favorizira prelazak u redove jednog od španjolskih divova, Real Madrida ili Barcelone. Katalonci su već osigurali usluge njegovog suigrača iz Ajaxa Frenkieja de Jonga, a sve su glasnija nagađanja da će na Camp Nou i branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo