Udariće Ivanović na Matića (VIDEO)

Čelsi i Benfika u finalu Lige Evrope

2.5.2013.
23:12
VOYO logo

Fudbaleri Čelsija i Benfike izborili su plasman u finalu Lige Evrope, pošto su večeras u revanš duelima polufinala eliminisali švajcarski Bazel, odnosno turski Fenerbahče.

U finalu koje će se igrati 15. maja u Amsterdamu, imaćemo priliku da okršaj srpskih internacionalaca Branislava Ivanovića i Nemanje Matića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=s5hV5ClUbFmhNeF7Čelsi - Bazel 3:1 (0:1) (prvi meč 2:1) Tores 50, Mozes 52, Luiz 59 - Salah 45

Još uvek aktuelni šampion Evrope, londonski Čelsi je u na svom terenu odradio posao protiv neugodne ekipe Bazela, koja je nagovestila iznenađenje u finišu prvog poluvremena. Strelac za goste bio je Salah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku meča domaćin je brzo anulirao prednost švajcarskog tima, golovima Fernanda Toresa u 50, Viktora Mozesa u 52. i Davida Luiza u 59. minutu. Kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović odigrao je ceo meč za "plavce".

http://videa.hu/player?v=n1a5HnkmHXwi3rQrBenfika - Fenerbahče 3:1 (2:1) (prvi meč 0:1) Gaitan 9, Kardozo 35, 66 - Kujt 23p

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč između Benfike i Fenerbahčea obilovao je uzbuđenjima. Već u devetom minutu "orlovi" su načeli mrežu gostiju, ali su Turci nakon prestrogo dosuđenog jedanaesterca stigli do izjednačenja. Usledio je novi pritisak Benfike, koja je ponovo povela preko Kardosa u 35. minutu.

Drugo poluvreme donelo je nove napade domaćina i opšti bunker gostiju. U 66. minutu raspoloženi Paragvajac donosi dvostukom prvaku Evrope željeni rezultat. Do kraja meča igrači Fenerbahčea nisu stvorili nijednu ozbiljnu priliku pred golom domaće ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemanja Matić odigrao je ceo meč za Benfiku, dok Miloša Krasića nije bilo u timu Fenerbahčea.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo