KRIZA U HNL-u / U štrajku i nogometaši Šibenika?

Image
Foto: PIXSELL

Ako uprava ne ispoštuje njihov zahtjev i do petka im ne isplati barem dvije bruto plaće od 12 koliko im ukupno duguje, nogometaši HNK Šibenika neće igrati prvenstvenu utakmicu protiv Hajduka.

22.11.2011.
16:45
PIXSELL
VOYO logo

Ukoliko im uprava kluba do petka ne isplati barem dvije bruto plaće od 12 koliko im se ukupno duguje, nogometaši HNKŠibenika neće igrati prvenstvenu utakmicu protiv Hajduka, kazali su nogometaši Šibenik na konferenciji za medije.

Ako uprava ne ispoštuje njihov zahtjev, zaprijetili su nogometaši, protiv Hajduka u subotu u 17 sati na Šubićevcu zaigrat će juniori Šibenika. Kapetan i vratar šibenske nogometne momčadi kazao je da dosadašnji razgovori s Upravom kluba nisu urodili plodom, kako su dobivali prazna obećanja umjesto konkretnih odgovora, te su stoga odlučili na radikalan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su se požalili kako pojedinci iz prve ekipe na račun davanja državi za socijalno i mirovinsko imaju preko sto tisuća kuna duga.

Njihovi mjesečni izdatci po tim stavkama su oko 3,5 tisuće kuna, kazali su, a država ne pita jesu li primili plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare Šibenikovih igrača pojavio se i Goran Pauk, predsjednik Uprave kluba i aktualni župan šibensko-kninski koji je igrače zamolio da ne poduzimaju takav potez jer nikakvim štrajkom neće ništa promijeniti budući da novca nema. Ipak, igrači ustraju na svom zahtjevu, te bi se nakon NK Karlovca mogao dogoditi i drugi štrajk u povijesti hrvatske nogometne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo