RASPUCANI HRVATSKI NAPADAČ / Tri pogotka Mladena Petrića

Image

Naš reprezentativac postigao je tri pogotka u 5-1 gostujućoj pobjedi nad francuskim drugoligašem Guingampom u prvoj utakmici 4. pretkola Europske lige.

20.8.2009.
19:25
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić postigao je tri pogotka za Hamburger SV koji je u prvoj utakmici 4. pretkola Europske lige kao gost svladao francuskog drugoligaša i osvajača Kupa Guingamp s visokih 5-1.

Petrić je je bio strijelac drugog, trećeg i petog pogotka za HSV u 11., 26., te 86. minuti. Preostala dva pogotka za njemačkog predstavnika postigli su Guerrero (7) i Berg (51), dok je jedini gol za Guingamp ustvari autogol Hesla (89).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrić je odigrao svih 90 minuta za HSV.

Još jedan naš nogometaš upisao se u strijelce. Nikica Jelavić postigao je jedini pogodak u 1-0 pobjedi njegovog Rapida iz Beča nad engleskom Aston Villom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvoje Čale igrao je 80 minuta za Trabzonspor koji je na svom terenu izgubio od Toulousea sa 1-3. Drago Gabrić zbog nastupanja za Hajduk u 3. pretkolu ovog natjecanja protiv Žiline nema pravo nastupa za Trabzonspor.

Siniša Linić igrao je 81 minutu za Bnei Yehudu koja je na svom terenu izgubila sa 0-1 od PSV-a iz Eindhovena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Jurić odigrao je svih 90 minuta za svoju Genou, koja je kao domaćin svladala danski Odense s 3:1, dok Darijo Srna nije bio u kadru ukrajinskog Šahtara koji jeu gostima slavio kod turskog Sivasspora 3:0.

Treba napomenuti da je utakmica u Bukureštu između domaćeg Dinama i češkog Slovana iz Libereca bila prekinuta dvije minute prije kraja pri vodstvu Slovana 2:0. Austrijski sudac Thomas Einwaller poslao je igrače ranije u svlačionicu zbog upada ljutih domaćih navijača na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo