DRAMA U HOKEJU / Trener izgubio živce i lomio palice

Trener hokejaša Abbotsford Flamesa Jim Playfair teškoje podnio jednu sudačku odluku. Zbog toga je lomio palice i trgao odjeću sa sebe.

29.3.2010.
7:14
VOYO logo

Glavni trener hokejaša Abbotsford Flamesa i nekadašnji NHL igrač Jim Playfair doslovno je izgubio živce zbog sudačke odluke tijekom susreta protiv Hamilton Bulldogsa, odigranog proteklog vikenda.

Playfair je nakon odluke o isključenju jednog od svojih igrača prvo urlao na suce, a nakon što je uvidio da oni neće tako lako promijeniti svoju odluku, dohvatio je palicu i počeo njom izbezumljeno udarati po ogradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palica se slomila, ali Playfaira to nije omelo u nastavku "ludovanja". Strgnuo je sako sa sebe te dohvatio još jednu palicu kojom je nastavio iskaljivati bijes na ogradi, dok su igrači na klupi samo nijemo zurili ispred sebe procijenivši da je trenera u takvi trenucima bolje ne dirati.

Temperamenti Playfair očito, u skladu sa svojim prezimenom, ne može podnijeti nepravdu na terenu pa ga sudačke odluke izbacuju iz takta. No, živciranje mu nije pomoglo jer je njegova momčad izgubila utakmicu rezultatom 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo