TREBAMO LI SE ZABRINUTI? / Zidane pojasnio zašto je izvadio Modrića iz igre; Španjolci upozorili na veliki problem

Image

Hrvatski kapetan mjesecima je neizostavan u početnom sastavu Reala

2.3.2021.
9:48
VOYO logo

Real Madrid je uspio iščupati bod u zadnjem susretu 25.kola španjolskog prvenstva protiv Real Sociedada s kojim je u ponedjeljak kod kuće odigrao 1-1.

Iako su igrači Zinédinea Zidana dominirali u prvom poluvremenu, Real Sociedad je poveo u 55. minuti pogotkom Cristiana Portua. Izjednačenje i bod Kraljevskom klubu donio je u 89. minuti Vinicius. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je do 76. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put Modrić nije blistao kao do sada, a nakon utakmice Zinedine Zidane je pojasnio zašto ga je izvadio iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema odmora za Vatrenog

"Ništa se nije dogodilo Modriću. Izvadio sam ga kako bi Fede Valverde mogao ući. Morali smo mijenjati stvari jer je momčad nakon sat vremena izgledala dosta umorno. Na kraju krajeva uvijek pokušavate pronaći stvari kojima bi promijenili dinamiku", kazao je Francuz poslije utakmice.

"Zidane ga niti ovaj put nije odmarao. 35-godišnjak je započeo još jednu utakmicu ali nije imao znatniji utjecaj. Jako je malo pokazao u drugom dijelu te ga je zamijenio Valverde", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je s 35 godina započeo 22 od 34 posljednje utakmice. Ne može više. Umalo je u prvom dijelu zabio pogodak", piše AS.

A zahvaljujući tom bodu Real Madrid se izjednačio s Barcelonom na drugom mjestu (53 bodova) i ima pet bodova manje od vodećeg Atlética (58) s kojim igra u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo