BEZ PROBLEMA / Tottenham pregazio Burnley

Image

Tottenham je u polufinalu Carling Cupa na White Hart Laneu pregazio drugoligaša Burnleya s 4:1.

7.1.2009.
7:05
VOYO logo

Momčad Tottenhama pobijedila je na svom White Hart Laneu drugoligaški Burnley s 4-1 u prvoj polufinalnoj utakmici Carling Cupa u kojem brani naslova pobjednika.

Nije slutilo na dobro za Tottenham nakon prvog poluvremena. Burnleyjevi su igrači u svlačionicu na odmor otišli vrlo zadovoljni vodstvom 1-0. Pogodak je u 15. minuti postigao Martin Paterson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u nastavku Spursi su u samo 23 minute zabili četiri gola i praktički već zakoračili u finale natjecanja kojeg su prošle sezone i osvojili. Michael Dawson je zabio u 47. minuti, Jamie O'Hara u 52., Roman Pavljučenko u 65., a vrhunac frustracija navijači Burnleya doživjeli su u 68. minuti, kada je nakon ubačaja O'Hare gostujući branič Michael Duff glavom loptu proslijedio u mrežu svog vratara.

Luka Modrić i Vedran Ćorluka odigrali su svih 90 minuta u domaćoj momčadi. Modrić se u 55. minuti mogao i upisati u strijelce, ali je njegov dobar pokušaj glavom završio ipak izvan okvira gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica odigrat će se 21. siječnja. Derby County i Manchester United odigrat će svoj prvi polufinalni susret u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo