PLAVE BLUZE PADAJU U DERBIJIMA / Torres presudio Chelseaju

U velikom derbiju 24. kola Premiershipa, Liverpool pobijedio Chelsea 2:0 pogocima Fernanda Torresa.

2.2.2009.
15:35
VOYO logo

Veliki derbi 24. kola engleskog nogometnog prvenstva između Liverpoola i Chelseaja na Anfieldu završio je pobjedom domaćina 2-0, a oba je zabio Fernando Torres.

Bila je to utakmica karakterističana za ova dva protivnika u posljednjih nekoliko godina, tvrda i ne previše lijepa za gledanje, u kojima su treneri dirigirali svojim igračima s klupe kao šahovskim figurama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutak odluke koji je prelomio utakmicu dogodio se u 88. minuti kada je Fabio Aureleio ubacio s lijeve strane, na prvoj vratnici našao se Fernando Torres i glavom pospremio loptu u mrežu.

Tada je Chelsea bacio sve snage u napad, a rupe u obrani iskoristili su domaćini i potvrdili pobjedu drugim golom Torresa, njegovim sedmim prvenstvenim ove sezone na asistenciju Benayouna s nekih jedanaest metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to 14. Liverpoolova pobjeda ove sezone, kojom je smanjio zaostatak za vodećim Manchester Unitedom na dva boda (United ima utakmicu manje).

Chelsea je poražen po četvrti put ove sezone, a zanimljivo je spomenuti da su sva četiri poraza doživjeli u velikim derbijima, dva puta protiv Liverpoola, jednom protiv Manchester Uniteda i jednom protiv Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skraćene snimke utakmica 24. kola Premiershipa možete pogledati na posebnoj stranici našeg portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo