Tomić prešao u Genčlerbirligiji

Još jedan srpski fudbaler karijeru nastavlja u klubu iz Ankare

4.1.2013.
12:42
VOYO logo

Doskorašnji igrač Partizana Nemanja Tomić je od juče i zvanično fudbaler turskog Genčlerbirligija sa kojim je potpisao ugovor na tri ipo godine, potvrđeno je na zvaničnom sajtu crno-belih.

Reprezentativni vezista će se tako pridružiti u glavnom gradu Turske koloniji Srba koju čine Radosav Petrović, Duško Tošić i Dejan Lekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sve je u najboljem redu, potpisao sam ugovor i odmah ću se priključiti saigračima. Utisci su veoma pozitivni, lepo sam prihvaćen, pa mi preostaje da gostoprimstvo i želju čelnika Genčlerbirligija opravdam na terenu. Mnogo će mi značiti i prisustvo Petrovića, Lekića i Tošića, jer će uz njih adaptacija sigurno biti mnogo lakša - izjavio je Tomić pri potpisivanju ugovora.

Tomić je stigao među crno-bele u leto 2006. iz Kragujevca, zaigrao za Teleoptik, a u februaru 2009. debitovao je za prvi tim Partizana i to na večitom derbiju. Od tada do danas, odigrao je 107 prvenstvenih mečeva i postigao 22 gola, 13 kup utakmica uz 1 gol, dok je u evropskim kupovima nastupio 39 puta i postigao 8 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je 12 mečeva, a za A reprezentaciju 5 mečeva i postigao jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo