neslužbeni frizer /

Tko šiša nogometaše?! E pa mi znamo odgovor i donosi im sreću

Probali su dečki uzeti stvar u svoje ruke, ali mašinica nije lopta i ne sluša onako kako su mislili

5.7.2018.
6:54
VOYO logo

Svjetsko nogometno prvenstvo oduvijek je bilo pozornica, ne samo za najbolje nogometne izvedbe, nego i za najnovije frizure. One najbolje postale bi dio pop kulture poput recimo slavne bekemice. Hrvatska reprezentacija složna je u svemu pa i kad su frizure u pitanju. Većinu njih u Rusiji je ošišao isti frizer koji ne samo da ih je uljepšao nego im je donio i sreću.

Tko šiša nogometaše?! Probali su dečki uzeti stvar u svoje ruke, ali mašinica nije lopta i ne sluša onako kako su mislili. Zato je u Rusiju stigao Boki. Hrvat porijeklom iz Banja Luke koji u Frankfurtu već dulje vrijeme šiša našeg Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš sam Rebiću javio da idem na nogomet u Kalinjgrad i on rekao da ako dođem da obavezno ponesem škare sa sobom jer ću imati posla", ispričao je frizer Boris Lipovac Boki. Tako je i bilo. Ali prije svega trebalo se probiti do reprezentacije. Zaštitari mu nisu dali ući sa škarama, britvicama i ostalim, mislili su, opasnim stvarčicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Reba je riješio stvar i krenulo je uljepšavanje. Ali čak ni Perišić koji je poznat kao najveći fun otkačenih frizura (sjetimo se samo njegove kockica i Hrvatske) nije bio spreman eksperimentirati. I Modrića je samo malo podšišao. 

Ali najveći trn u oku ženama koje prate hrvatsku reprezentaciju zlatne su vlasi Domagoja Vide koji ne da odrezati više od dva centimetra. Možda i bolje. Evo Neymar se odvažio na promjenu pa mu se rugao cijeli svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bokijeva frizura nije samo ukras. Ona može, kaže, donijeti i sreću. Prije finala njemačkog kupa ošišao je Rebića i Gaćinovića i u toj utakmici su obojica dali gol i donijeli trofej Niki Kovaču.

"Frizura je najbitnija za čovjeka. Ako dobro izgledaš, imaš dobru frizuru, odmah se super osjećaš i puno brže trčiš", kaže Boki. Zato će, nada se on, i prije finala ponovno u Rusiju. Da i on da malo vjetra u leđa našoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo