GUARDIOLA UOČI DERBIJA / Tko je važniji od Reala i Barce?

Image

Jedan od najboljih trenera današnjice pokušao se 'našaliti' uoče 'el clasica' u Madridu.

6.12.2011.
8:55
VOYO logo

Večer uoči ogleda 6. kola Lige prvaka u kojem će se Barcelona u H skupini sastati s bjeloruskim BATE Borisovim, trener Pep Guardiola je imao zanimljivu izjavu koju su prenijeli španjolski mediji.

Pokušavajući umanjiti značaj "el clasica" u Madridu, koji je na redu sljedećeg vikenda, rekao je kako je od derbija Reala i Barcelone važniji summit Europske unije u petak i spašavanje eura.

"Nije derbi važan. Puno je važnije da 9. prosinca njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy spase euro", rekao je Guardiola.

Nije propustio komentirati ni taktiku za derbi od koje je, tvrdi, važnije s kakvim će mentalitetom igrači ući u utakmicu.

"Pobjeda protiv tako snažnog protivnika kao što je Real Madrid bi nam dala dodatnu snagu, ali dug je još put do kraja prvenstva", zaključio je na tu temu Pep.

Barcelonu očekuje i nastup na Svjetskom prvenstvu klubova protiv Japana. U ogledu protiv BATE Borisova odlučio je pružiti šansu nekim mladim igračima, kojima je poručio da se opuste, pokažu svoj talent i uživaju u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo