VELIKA ZAMJENA / Tevez u Inter, Eto'o u City

Image

Prema pisanju britanskih i talijanskih listova na pomolu je veliki transfer između Intera i Manchester Cityja. Interov predsjednik Massimo Moratti ponudio je Englezima kamerunskog napadača Samuela Eto'oa (30) i nešto 'keša' za Argentinca Carlosa Teveza (27).

18.6.2011.
10:35
VOYO logo

Sprema se veliki transfer između Manchester Cityja i Intera, pišu talijanski listovi. U smjeru Engleske otišao bi kamerunski golgeter Samuel Eto'o, dok bi prema Italiji krenuo argentinski napadač Carlos Tevez.

Navodno, oba igrača nemaju ništa protiv promjene sredine i ukoliko se klubovi dogovore transfer bi se mogao realizirati do konca ovoga mjeseca. Tevez već duže vrijeme tvrdi kako je nesretan u Cityju i kako želi napustiti Otok, a novi izazov traži i Eto'o kojem je velik želja igrati u Premiershipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam 30 godina i želio bi se okušati u Engleskoj. Moram pažljivo odlučiti o nastavku karijere jer je ispred mene možda i posljednji ugovor," kazao je Eto'o koji je prošle sezone u dresu 'Nerazzurra' zabio čak 37 golova i upisao 15 asistencija. Eto'o je Interov član od 2009. godine, a prije toga je igrao za Barcelonu, Mallorcu, Espanyol, Leganes i Real Madrid.

Tevez nosi dres 'Građana' od 2009. godine, a prošle sezone je bio prvi strijelac engleskog prvenstva sa 21 golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo