TEŠKA NESREĆA U MATULJIMA: / Na motociklu poginuo bivši nogometni reprezentativac

Image
Foto: Pixsell/Ilustracija, Robert Anić

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko pet sati dogodila kod Opatije poginuo je bivši hrvatski reprezentativac Goran Brajković.

28.6.2015.
10:02
Pixsell/Ilustracija, Robert Anić
VOYO logo

"Jutros oko 4,55 sati u naselju Mihotići na području Matulja dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 36-godišnji vozač motocikla. Upravljao je motociklom marke Piaggio Beverly krećući se iz smjera Pobri prema naselju Bregi.

Prometna nesreća se dogodila na Cesti 43. istarske divizije nakon što se stradali uključio u promet iz Ulice Šime Jurčića te sudario s osobnim vozilom VW golf kojim je iz smjera naselja Bregi upravljao 25-godišnjak", priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuli upisao 131 nastup za Rijeku

Okolnosti ove prometne nesreće se još utvrđuju.

Kako doznaje Novi list, radi se o poznatom nogometašu Goranu Brajkoviću, koji je u karijeri upisao čak 131 nastup za NK Rijeku, potom prešao u kijevski Arsenal, dok je posljednjih godina igrao za NK Opatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 5 do 8 sati za sav promet je bilo zatvoreno raskrižje županijskih cesta ŽC 5047 i ŽC 5053, odnosno prometnica iz smjera Opatije prema Pobrima te prometnica iz smjera Matulja prema Učki.

Novi list/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo