A NIJE NORMALAN / Zločesti dečko tenisa opet šokirao svijet, zbog ovog bi ga mogli razapeti. Pogledajte što Kyrgios radi morskom psu na plaži

Image
Foto: Twitter

Čak se niti na odmoru nije mogao suzdržati od nepodopština, odnosno, u ovom slučaju otišao je korak dalje

23.7.2022.
16:25
Twitter
VOYO logo

Nakon što je senzacionalno završio u finalu Wimbledona, gdje je na kraju ipak izgubio do Novaka Đokovića, zločesti dečko tenisa, Nick Kyrgios, otišao je na odmor.

Kyrgios je odabrao egzotične Bahame kao svoju destinaciju, a poveo je sa sobom i svoju djevojku. No, čak se niti na odmoru nije mogao suzdržati od nepodopština, odnosno, u ovom slučaju otišao je korak dalje i maltretirao je životinju. Na jednoj od bahamskih plaža hranio je guštere, nosio svinju, ali onda je ipak malo pretjerao jer odlučio je voditi na uzici - morskog psa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napali ga korisnici Twittera

Kyrgios se, dakako, time pohvalio na društvenim mrežama, ali ga ljudi diljem svijeta već osuđuju zbog ovog čina koji ne izgleda nimalo lijepo.

"Nick, ovo se zove zlostavljanje životinja. Ne postoji drugi naziv ovoga što radiš. Ako želiš pokazati svoju snagu, pokaži je na terenu i tamo budi inspiracija. Nemoj zlostavljati životinje", upozoravaju Kyrgiosa korisnici Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo