NIJE SE PROMIJENIO / Zločesti dečko svjetskog tenisa opet radi scene na terenu i van njega: 'Bila je to je*ena marihuana'

Image
Foto: Profimedia

Peti je favorit prema kladionicama za osvajanje US Opena

1.9.2022.
11:21
Profimedia
VOYO logo

Australski tenisač Nick Kyrgios pobijedio je Francuza Benjamina Bonzija u 2. kolu US Opena, gdje je peti favorit prema kladionicama za osvajanje svog prvog grand slama.

Nick je nakon što je pronašao novu djevojku počeo bolje igrati, ali njegovo ponašanje i primjedbe na okolnosti u gledalištu i terenu ga i ne prestaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Costeen Hatzi i Nick Kyrgios

Kyrgios je nanjušio da neki gledatelj puši marihuanu na tribinama, te s je prišao sucu sa žalbom. Glavni arbitar je podsjetio gledatelje da ne smiju pušiti na tribinama. Ne zaboravimo da je konzumiranje lakih droga u Saveznoj državi New York legalno.

'Je*ena marihuana'

"Nisam se žalio na miris hrane ili nečega. Bila je to je**na marihuana. Za nas, sportaše koji bolujemo od astme, to nije idealno jer moramo trčati po terenu gore-dolje", rekao je Kyrgios pitanje novinara nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australac je u formi i paše mu igrati na američkom betonu što je pokazao kada je u glavnom gradu SAD-a osvojio u istom tjednu turnir u pojedinačnoj konkurenciji i parovima. Nakon finala Wimbledona, možda će se sada opet naći na velikoj pozornici.

Image
Foto: Profimedia

U trećem će kolu Kyrgios igrati protiv Amerikanca Jeffreya Johna Wolfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo