VIDEO: / TAKO SE TO RADI Coric pokazao zasto mu prognoziraju veliku karijeru

Nakon sto se kvalificirao na veliki ATP turnir u Indian Wellsu, hrvatski tenisac Borna Coric plasirao se i u 2.

13.3.2015.
11:11
VOYO logo

Coric je do pobjede u prvom medusobnom susretu protiv Haider-Maurera stigao oduzevsi suparniku servis po jednom u svakom setu. Oba puta nas je mladi igrac do "breaka" stigao u trecem gemu seta.

U citavom susretu Coric je bio suocen sa samo dvije "break-lopte", obje u svom prvom servis-gemu, dok je on izborio sest lopti za oduzimanje servisa, te je iskoristio dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coricev suparnik u 2. kolu bit ce Australac hrvatskih korijena Bernard Tomic.

Ranije se u 2. kolo plasirao i Ivan Dodig pobijedivsi Portugalca Joaoa Sousu 6-3, 7-5 za takoder sat i 27 minuta igre. Dodig je danasnjom pobjedom uzvratio 25-godisnjem Portugalcu, 52. tenisacu svijeta za poraz u do sada jedinom medusobnom ogledu u Metzu prosle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodiga u 2. kolu ocekuje osmi nositelj Spanjolac David Ferrer. Do sada su igrali tri puta i sva tri puta je slavio spanjolski tenisac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. kolu u turnir ce se ukljuciti i dva najbolje plasirana hrvatska igraca, Marin Cilic i Ivo Karlovic. Cilic, koji je postavljen za 10. nositelja, u svom ce prvom natjecateljskom susretu u 2015. godini igrati protiv Argentinca Juana Monaca, dok 21. nositelj Karlovic ocekuje boljeg iz susreta Amerikanca Stevea Johnsona i Spanjolca Marcela Granollersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo