[VIDEO] ĐOKOVIĆ OPET POGODIO SUCA LOPTICOM U GLAVU: / Srbin zaista nema sreće - 'Pa je li moguće da se to dogodilo'?

Image
Foto: Profimedia

Prilikom razmjene pogodio je loše jednu lopticu forhendom i slučajno je odletjela sucu u glavu

5.10.2020.
18:19
Profimedia
VOYO logo

Ovo ležerno može i u rubriku "vjerovali ili ne". E pa onda, vjerovali ili ne, srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, na Roland Garrosu doživio je trenutak od kojeg mu se sigurno ledi krv u žilama. Naime, tijekom meča osmije finala protiv Karena Kačanova, Đoković je opet pogodio linijskog suca lopticom u glavu.

Đoković, na svu sreću, ovaj put nije kažnjen zbog gađanja suca lopticom u glavu jer ovaj put to je napravio doista slučajno. Prilikom razmjene pogodio je loše jednu lopticu forhendom i slučajno je odletjela sucu u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Serbia's Novak Djokovic celebrates after victory over Norway's Casper Ruud in their semi final match of the Men's Italian Open at Foro Italico in Rome on September 20, 2020.,Image: 558917202, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Potvrđuje to i video koji već kola društvenim mrežama i navijači se pitaju je li moguće da se to opet događa, a video možete ga pogledati OVDJE.

Kažemo još jednom, sankcija ovaj put neće biti jer loptica je slučajno odletjela sucu u glavu, a Đoković mirno može nastaviti svoj put prema finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo