VIDEO: / Bijesni Nadal poludio na organizatore

Drugi igrač svijeta Rafael Nadal pokrenuo je pobunu protiv organizatora US Opena, tvrdeći kako je njihovom odlukom da mečevi u srijedu započnu unatoč kiši ugrožena sigurnost tenisača.

7.9.2011.
23:43
VOYO logo

Nakon što je u utorak zbog kiše propao cijeli program na posljednjem Grand Slam turniru godine, organizatori su u srijedu, nakon novog kašnjenja zbog padalina, u jednom trenutku poslali tenisače na teren unatoč laganoj kišici.

Nakon nekoliko gemova kiša je, međutim, pojačala pa je program opet prekinut. Bijesni Nadal, koji je u meču osmine finala izgubio sva tri odigrana gema protiv Luksemburžanina Gillesa Müllera, napao je nakon svega organizatore, a podršku su mu pružili i Andy Roddick i Andy Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo izlaziti na teren ako pada kiša. Ako moram na teren, učinit ću to, ali mislim da to nije pošteno", rekao je Nadal, a Murray je dodao:

"Bilo je vrlo opasno. Linije su bile stvarno skliske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom srijede bi se u New Yorku trebala odigrati sva četiri četvrtfinalna meča kod tenisačica, dva četvrtfinala kod tenisača, te još četiri zaostala meča osmine finala u muškoj konkurenciji.

Vezani članci:

arti-201109060342006 arti-201109060445006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo