[FOTO, VIDEO] PROCURILA KONTROVERZNA SNIMKA KORONAPARTYJA NA KOJEM JE BIO I IVANIŠEVIĆ: / 'Bio je to kretenizam'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

U medije je procurila i snimka noćnog provoda sportaša u Beogradu

22.6.2020.
15:46
Screenshot: Twitter
VOYO logo

15.46 - Sigurnost svih sudionika Adria Toura na prvom je mjestu, izjavila je u ponedjeljak predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.

SVE O KORONAVIRUSU U HRVATSKOJ MOŽETE PRATITI - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurnost svih posjetitelja i sudionika Adria Toura u Zadru na prvome je mjestu. Odmah po saznanju da je Grigor Dimitrov pozitivan na Covid-19 otkazan je finalan meč", rekla je Babić.

"Prema mišljenju epidemiologa, posjetitelji koji nisu bili duže od 10 minuta u izravnom kontaktu s pozitivnim igračima nemaju razloga za zabrinutost. Sinoć je testiran dio igrača kao i prateći timovi, a od jutros traju testiranja organizacijskog odbora te drugih uključenih u samu organizaciju turnira", dodala je pozivajući sve "na povećan oprez i pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera i uputa epidemiologa Krunoslava Capaka i Alana Medića oko daljnjeg postupanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.55 - “Teniski turnir Adria Tour, koji je inicirao Novak Đoković, izazvao je većinom kritike u medijima na njemačkom jeziku. Najviše pozornosti privukla je zabava koja je poslije mečeva održana u jednom beogradskom klubu”, piše Deutsche Welle i naglašava kako su njemački mediji posebno “poludjeli” na koronaparty koji je bio organiziran nakon prvog dijela turnira koji je održan u Beogradu dok se Srbija još uvijek u velikoj mjeri bori s brojkama zaraženih.

Image
NIJEMCI NE MOGU VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO U BEOGRADU I ZADRU: /

'Bio je to koronaparty, posebno u Srbiji. Ignorirali su sve mjere'

Image
NIJEMCI NE MOGU VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO U BEOGRADU I ZADRU: /

'Bio je to koronaparty, posebno u Srbiji. Ignorirali su sve mjere'

13.53 - “Kretenska odluka bila je nastaviti s tim turnirom. Momci, želim vam brz oporavak, ali to se događa kad se ne pridržavate pravila. Ljudi, ovo nije šala”, napisao je Kyrgios na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.50 - U medije je procurila i snimka noćnog provoda sportaša u Beogradu, a na snimkama se vidi kako se srpski košarkaš Nikola Janković, koji je bio pozitivan na koronavirus, zabavlja neposredno uz Novaka Đokovića i ekipu. Neposredno uoči dolaska u Zadar, Đoković i zvjezdano tenisko društvo igrali su prvu stanicu Adria Toura u Beogradu, a internetom kruže snimke zabave na kojoj je, između ostalih, bio i Goran Ivanišević, a koji se našao u fokusu kritika, posebno njemačkih medija. Na njoj se vidi kako su svi bili u bliskom kontaktu, plesali, dodirivali se... Nije bilo mjera socijalnog distanciranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.45 - Ugledni američki CNN piše:

"Grigor Dimitrov je u subotu igrao na turniru Adria Tour u Zadru u Hrvatskoj. Prošli tjedan je igrao i na prvom turniru iz serije Adria Tour u Beogradu, na istoj turneji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.24 - Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ testirani na Covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov također pozitivan. a rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan hrvatski tenisač Borna Ćorić, pozitivno, objavili su u ponedjeljak organizatori Adria Toura.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O KORONAVIRUSU U HRVATSKOJ MOŽETE PRATITI - OVDJE.

Kondicijski trener Novaka Đokovića, i trener Grigora Dimitrova pozitivni

Uz Ćorića koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova, dodaju organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi", objavio je na svom Instagram profilu Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18.06.2020., Zadar - Zvijezde Adria Toura odigrale prijateljsku utakmicu s kosarkasima KK Zadar. Novak Djokovic, Grigor Dimitrov. Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Čilić te dva trenera ostaju u Zadru u strogo kontroliranim uvjetima

Marin Čilić, koji je također bio među testiranima, objavio je da je njegov test negativan na COVID-19, ali da će, sukladno preporukama, ostati u samoizolaciji.

Hrvatski tenisač te dva trenera ostaju u Zadru u strogo kontroliranim uvjetima propisanim od strane epidemiloga te će se pridržavati svih dobivenih uputa. Ostali sudionici i igrači putuju kućama te će biti u stalnom kontaktu s epidemiološkim službama svojih matičnih zemalja, dodali su organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od danas uvodi dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove. Organizatori Adria Toura zahvaljuju sudionicima kao i publici na razumijevanju zbog otkazivanja finalnog meča.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

11.51 - Dopisnik uglednog britanskog BBC-aRussell Fuller piše kako je na turniru Adria Tour u Beogradu i Zadru bilo rukovanja i zagrljaja. "Bili su u neposrednom kontaktu jedni s drugima, igrali košarku, a završetak prvog turnira u Beogradu proslavili su nekim improviziranim limbo plesom u noćnom klubu. Publika je pozdravila državne ustanove i vlasti, ali to ne znali da bi socijalnu distancu trebali napustiti igrači, koji su stigli s raznih lokacija na Adria Tour seriju. Kad gledamo slike iz Beograda, a sada i Zadra, zbunjeni smo viđenim", stoji u tekstu.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O KORONAVIRUSU U HRVATSKOJ MOŽETE PRATITI - OVDJE.

10.36 - New York Times, BBC, L'Équipe, Eurosport, CNN, AFP, Deutche Welle, Reuters i drugi svjetski mediji raspisali su se o Zadru u drugoj polovici lipnja.Teniski stručnjak Brad Gilbert također nije bio oduševljen zbog svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno... Sada će se svi morati testirati", napisao je on, a odgovor mu je dao i bivši tenisač Andy Roddick:

Image
Image

(200619) -- ZADAR, June 19, 2020 (Xinhua) -- Bulgarian tennis player Grigor Dimitrov (L) vies with Serbian tennis player Novak Djokovic during a friendly basketball match ahead of the Adria Tour humanitarian tennis tournament in Zadar, Croatia, June 18, 2020. Adria Tour is organized by Serbia's tennis player Novak Djokovic in order to promote sports, positive values and fair play, and also to raise funds for those who need help. Zadar will host the tournament featuring Djokovic and top Croatian tennis players from June 19 to 21.,Image: 533285832, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Kao da postoji neka pandemija", napisao je Roddick, a na njegov tweet odgovorio je i Stan Wawrinka koji je samo napisao "Hahahahaha".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki novinar Ben Rothenberg uz priopćenje Adria Toura o otkazivanju finala sarkastično je napisao kako "malo tuluma nikada nije nikoga ubilo", a dodao je i kako se nada da Dimitrov nije dodatno zarazio nikoga, iako se to čini gotovo nemoguće. Jedan od najutjecajnijih svjetskih teniskih novinara, ocijenio je da je cijeli Đokovičev Adria Tour bio "srednji prst konceptu socijalnog distanciranja“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10.18 - Hrvatski tenisač poslao je priopćenje u kojem stoji kako nema koronavirus, odnosno kako su rezultati negativni. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

09.30 - Britanski Express Sport javlja kako su Đoković, Dimitrov i njihovi kolege tenisači, natjecatelji Adria Toura u Zadru dobili kritike zbog nepoštivanja savjeta o socijalnoj distanci.

SVE O KORONAVIRUSU U HRVATSKOJ MOŽETE PRATITI - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Đoković, koji je bio oštri kritičar planova za uvođenje cjepiva protiv COVID-19, uzvratio je jakim udarcem.

Galerija

"Znam da je bilo i nekih jakih kritika, pogotovo sa zapada: Zašto imamo gužvu? Zašto ne imamo socijalnu distancu? Što se događa i zašto su ovakvi događaji usred vrlo teške pandemija na zapadu?", rekao je Đoković za Eurosportov voditeljski program Tennis Legends i dodao:

"Ali, znate, teško je objasniti ljudima da je situacija zaista, stvarno drugačija. Možda je u Americi ili Velikoj Britaniji situacija teška s koronavirusom, nego što je u Srbiji, Hrvatskoj i okolnim zemljama, pa je zato tu ljudima teže to objasniti. Međutim, od dana kada je organiziran Adria Tour, mi smo slijedili pravila i mjere koje su očigledno regulirale državne ustanove i naša javna zdravstvena ustanova", stoji u izjavi Novaka Đokovića.


Zaraženi bugarski tenisač Grigor Dimitrov (29) tema je dana u teniskom svijetu. Finale Adria Toura u Zadru je odgođeno jer se doznalo da Bugarin ima koronavirus...

'Želim biti siguran da bilo tko tko je bio sa mnom u kontaktu proteklih dana bude testiran i poduzme nužne mjere opreza'

“Želim vas obavijestiti da sam pozitivan na Covid-19. Želim biti siguran da bilo tko tko je bio sa mnom u kontaktu proteklih dana bude testiran i poduzme nužne mjere opreza. Žao mi je zbog bilo kakve štete koju sam prouzročio, sad sam kući i oporavljam se, hvala vam na podršci”, napisao je Dimitrov na svom Instagramu.

Galerija

Grigor Dimitrov jučer je odigrao meč protiv najbolje rangiranog hrvatskog tenisača Borne Ćorića koji je hrvatski tenisač s lakoćom pobijedio. Nije se rukovao s Ćorićem nakon meča jer se već za vrijeme odigravanja loše osjećao.

Družio se s građankama i građanima u Zadru

Dimitrov je naposlijetku odustao od natjecanja, a zamijenio ga je hrvatski tenisač Nino Serdarušić koji je danas izgubio od Novaka Đokovića. Inače, u finalu su se trebali od 20 sati sastati Đoković i Rubljev.

Inače, Dimitrov je ovih dana s ostalim košarkašima igrao košarku te se družio s građankama i građanima u Zadru i to situaciju čini još više opasnom. Kako N1 doznaje, Borna Ćorić i kondicijski trener ranije zaraženog Dimitrova također su zaraženi koronavirusom.

Tennis.com piše kako je Bugarin bio u Zadru na turniru i izgubio od Borne Ćorića 4:1, 4:1, 4:1, te se povukao s turnira. Umjesto njega, upao je 299. igrač svijeta, Hrvat Nino Serdarušić.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo