TEŽAK ŽDRIJEB ZA MARINA ČILIĆA: / Već na startu US Opena ide na čovjeka od kojeg redovito gubi

Image

U New Yorku je održan ždrijeb posljednjeg Grand Slama sezone US Opena.

25.8.2017.
19:51
VOYO logo

Nije to nimalo lagan ždrijeb za prvo kolo budući da je Simon nekadašnji šesti igrač svijeta i iza sebe ima 12 ATP naslova. Još je lošija vijest da je Čilić izgubio pet od šest dosadašnjih dvoboja protiv 32-godišnjeg Francuza. Jedini put je slavio upravo na US Openu 2014. godine kada je senzacionalno osvojio njujorški Grand Slam turnir.

Ćorić na Veselog

Simon je danas 39. igrač svijeta i daleko je od najboljih dana, ali svakako bi mogao biti vrlo neugodan suparnik za Čilića koji zbog ozljede nije igrao još od poraza u finalu Wimbledona. Međugorac se nalazi u dijelu ždrijeba u kojem je i četvrti nositelj, Nijemac Alexander Zverev, protiv kojeg bi mogao igrati u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović će na startu turnira igrati protiv Amerikanca Bjorna Fratangela, a Borna Ćorić protiv Čeha Jirija Veselog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić protiv Radwanske

Prvi nositelj u muškoj konkurenciji je Španjolac Rafael Nadal koji u prvom kolu igra protiv srpskog tenisača Dušana Lajovića.

Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh otvorit će turnir protiv Australke Ashleigh Barty. Petra Martić će imati težak posao protiv desete nositeljice, Poljakinje Agnieszke Radwanske, Mirjanu Lučić-Baroni očekuje Portorikanka Monica Puig, dok Donna Vekić ide na Brazilku Beatriz Haddad Maiju. U posljednjem kolu kvalifikacija 20-godišnja Vrbovčanka je izgubila od Amerikanke Danielle Lao sa 6-1, 1-6, 2-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo