BIVŠI BROJ JEDAN

SUROVA STVARNOST NOVAKA ĐOKOVIĆA: ‘On ima psihičkih problema’

Bivši tenisač, nekadašnji broj četiri svjetskog tenisa, čovjek koji danas radi kao teniski analitičar Greg Rusedski, vjeruje kako je problem kod Đokovića više psihološke prirode, a ne fizičke.

Bivši teniski broj jedan, veliki Novak Đoković, ponovno se našao u centru pažnje teniske javnosti nakon što je obznanio da će zaigrati na Australian Openu 15. siječnja. Đoković je šest mjeseci bio van terena zbog ozljede lakta, a nakon toga je i povratak odgodio za desetak dana zbog nove upale lakta.

NOLE SE VRAĆA: Nakon više od pola godine stanke Đoković napada sedmu krunu na Australian Openu

Bivši tenisač, nekadašnji broj četiri svjetskog tenisa, čovjek koji danas radi kao teniski analitičar Greg Rusedski, vjeruje kako će Rafael Nadal i Roger Federer nastaviti dominirati i kako će se Andy Murray vratiti na teniske terene… Također, Rusedski je istaknuo što smatra da je najveći problem za rezultatsku stramputicu Đokovića…

“Problem kod Đokovića je više psihološke prirode nego što je to lakat u pitanju. Zato smatram da će mu biti lakše boriti se u vrhu s Nadalom i Federerom nego, primjerice, Murrayju”, istaknuo je Rusedski čije riječi prenosi Tennisworld.

Povratak na Net.hr