JOŠ JE ŽEŠĆI NEGO PRVI PUT / Srđan Đoković predvodi novi skup. Svog sina Novaka ponovo je usporedio s Isusom: 'Probali su ga baciti na koljena'

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Đokovićev otac, Srđan Đoković, tako već dva dana za redom predvodi skup pred zgradom Narodne skupštine u Beogradu

7.1.2022.
15:46
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Najboljem tenisaču svijeta, Srbinu Novaku Đokoviću, poništena je viza za Australiju jer nema dokaz o cijepljenju niti valjano medicinsko izuzeće koje bi uvjerilo australske vlasti da može nastupati na Australian Openu, iako nije cijepljen.

Đoković je deset sati proveo na aerodromu, a trenutno je u hotelu Park, u imigracijskom pritvoru, i uložio je žalbu te čeka konačnu odluku vlade. Ispred hotela u kojem je smješten, kao i u rodnoj mu Srbiji, održavaju se manji prosvjedi kojima se poziva na oslobođenje Đokovića. Đokovićev otac, Srđan Đoković, tako već dva dana za redom predvodi skup pred zgradom Narodne skupštine u Beogradu i tamo drži monologe u kojima svog sina uspoređuje s Isusom Kristom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZBIO SUKOB /

Srbi poludjeli zbog transparenta 'Đokoviću odje*i'. Policija ih razdvajala od prosvjednika ispred imigracijskog pritvora u kojem je Novak

Image
IZBIO SUKOB /

Srbi poludjeli zbog transparenta 'Đokoviću odje*i'. Policija ih razdvajala od prosvjednika ispred imigracijskog pritvora u kojem je Novak

'Zašto nam to rade'?

Prvi skup održao je u četvrtak, a drugi je počeo u petak u 15 sati.

"Jesmo mi nešto krivi? Zašto nam to rade, zašto to rade Noletu", započeo je tako svoj govor Đokovićev otac, a okupljeni su mu odgovorili da je to "zato što ih mrze i zato što je Novak najbolji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ovdje nismo da napadamo, mi smo ovdje da branimo Novaka i samim tim sve nas. Nema budućnosti za našu djecu i unuke na onakav način. Globalisti žele upropastiti sve. Novak je dio slobodarskog svijeta, bori se za sebe i svoj narod i cijelu slobodarsku naciju u svijetu. On ovo nije zaslužio. Sram ih i sramota bilo! Molite se za Novaka i za naš opstanak. Zašto ga sad mrze? Zato što su političari preko lokalnih medija u toj dalekoj zemlji napravili pritisak na običan narod. Zato što je pokazao da ima svoje 'ja' i misli svojom glavom. Oni su već dvije godine u zarobljeništvu i šute", govorio je dalje Đokovićev otac.

Usporedio ga s Isusom, opet

Zatim je malo zaoštrio retoriku i ustvrdio kako je njegov sin u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje je Novakova cijela obitelj, ali svi ste vi njegova braća i sestre. On nije u pritvoru, hotelu. On je u zatvoru! Uzeli su mu sve stvari, na par sati i mobitel. Tko zna šta su napravili s tim mobitelom? Oni su mu dozvolili, dali mu vizu, specijalno odobrenje, ne samo njemu nego i za nekoliko desetina igrača i igračica. Njih su pustili, a njega su htjeli poniziti, baciti ga na koljena. Danas su u taj zatvor doveli i tenisačicu iz Češke koja je već deset dana tamo. Sada su se sjetili strpati je u zatvor kao i Novaka. Ako ima pravde, ovo će se na pravi način vratiti, a Bog je velik", rekao je Đoković senior.

Zatim je ponovo usporedio svog sina s Isusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Isus je imao problem, svašta su mu radili, ali i on je i dalje živ u nama. Tako je i Nole. Ne mogu mu ništa! On je srce Srbije, srce slobodarskog svijeta", rekao je Đokovićev otac.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo