PUSTIO JE I JEDNU PJESMU / Đokovićev otac u elementu: 'Zapamtite i izgovorite to. Srbin je najbolji sportaš ikada'

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taj prestižni status komentirao je i vrlo emotivno proživio njegov otac Srđan Đoković

8.11.2021.
8:51
Antonio Ahel/ATAImages
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković po sedmi je put osvojio ATP turnir Masters 1000 serije u Parizu. U finalu je svladao drugog igrača svijeta i branitelja naslova, Rusa, Danila Medvedeva sa 4:6, 6:3, 6:3.

Đokoviću je to ukupno 37. titula iz Masters 1000 serije i postao je najbolji u povijesti, bolji i od glavnog konkurenta Rafaela Nadala, a taj prestižni status komentirao je i vrlo emotivno proživio njegov otac Srđan Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen sam, kao i ogromna većina svijeta. Cijeli slobodarski svijet se raduje pobjedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji tenisač i sportaš ikada", rekao je Srđan Đoković za SportKlub i onda naglasio posebno.

"Zapamtite i izgovorite to. Potekao iz Srbije, najbolji sportaš ikada. To se sada dogodilo i tko zna hoće li ikada više", izjavio je Novakov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Uvijek će biti najbolji'

Nakon toga pustio je pjesmu "Jedna zemlja, jedan tim" i kazao je kako je ta pjesma sve ono što treba simbolizirati Srbiju.

"Riječi više nisu dovoljne za to što Novak čini za obitelj i svoj narod. Pronio je slavu Srbije i srpskog naroda u svijetu. Postali smo cijenjeni i poštovani, nismo takvi kakvi su nas smatrali posljednjih desetljeća. Nemoguće je da netko s takvom karizmom i sportskim držanjem potekne iz nekog drugog naroda. Srbijo, hvali Novaka, jer riječi više nisu dovoljne", rekao je Đoković i zaključio ovako...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I kada Novak ode, uvijek će biti najbolji svih vremena", rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo