SPLIT JE TOG DANA GORIO: / Nakon skoro 20 godina procurila do sada neviđena snimka proslave Ivaniševićevog osvajanja Wimbledona

Image
Foto: Screenshot

Bila je to proslava kakvu taj grad ne pamti

3.4.2020.
15:49
Screenshot
VOYO logo

Prvi put nakon Drugog svjetskog rata otkazan je teniski turnir u Wimbledonu, a 134. izdanje "Championshipa" bit će održano od 28. lipnja do 11. srpnja 2021., priopćili su iz All England Cluba prvog dana travnja.

"Prije svih smo mislili na zdravlje i sigurnost svih koji čine Wimbledon - gledatelje iz Ujedinjenog Kraljevstva i one koji dolaze iz svih krajeva svijeta, naše igrače, goste, članove, osoblje, volontere, partnere, radnike i lokalno stanovništvo - imajući na umu i našu odgovornost prema društvenim naporima u borbi protiv ovog globalnog izazova za naš način života", stoji u priopćenju izdanom nakon sastanka Glavnog odbora AELTC-a i Izvršnog odbora turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš na taj dan kad je ova odluka donesena netko odlučio na YouTubeu objaviti snimku proslave Ivaniševićevog Wimbledona 2001.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova snimka se razlikuje od ostalih što nije nastala na Rivi nego na Firulama. Ludilo je bilo toliko da je u jednom trenutku morala intervenirati policija. Ivaniševiće je 9.7.2001. slavio protiv Pata Raftera sa 6-3, 3-6, 6-3, 2-6, 9-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo