ZAVRŠIO U BOLNICI / Slavni bosanski tenisač proživio veliku životnu dramu: 'Sretan sam što sam živ...'

Image
Foto: Instagram

Ispostavilo se da je imao upalu gušterače. Džumhur je sve objasnio u objavi na Instagramu

24.5.2022.
23:44
Instagram
VOYO logo

Najbolji bosanskohercegovački tenisač, Damir Džumhur, ispao je u kvalifikacijama za Roland Garros od Fernanda Verdasca, a nedugo nakon meča osjetio je bol u trbuhu zbog koje je završio u bolnici. Ispostavilo se da je imao upalu gušterače. Džumhur je sve objasnio u objavi na Instagramu.

"Posljednji tjedan za mene je bio jedan od najtežih perioda. Poslije meča u Parizu na Roland Garrosu osjetio sam jaku bol u trbuhu. Javio sam se liječniku i ubrzo sam završio u bolnici. Pretrage su pokazale da je u pitanju upala gušterače. Na ljestvici od jedan do pet, bol je bila pet. I to se dogodilo samo tri dana prije mog 30. rođendana. Otada sam na intenzivnoj njezi u Parizu, a zatim Beogradu. Bili su to najveći bolovi u mom životu. Nisam pomislio da ću tako nešto doživjeti, pogotovo jer je došlo niotkuda, i to zdravom sportašu poput mene. Bit ću u bolnici još dva tjedna jer oporavak od ovoga nije lagan. Sretan sam što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Više ću cijeniti život, uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na svijetu, a to je moja obitelj", napisao je Džumhur i zatim nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji me sin i supruga bezuvjetno vole. Drago mi je što mi je već sad bolje i što vidim napredak. Liječnici, koji su se brinuli o meni, napravili su sve kako bi me spasili i ojačali. Hvala im. Zahvaljujući podršci prijatelja i obitelji, a posebno supruge Barbare, te uz misli na sina, opet ću biti zdrav. O tenisu trenutno ne razmišljam. Vrijeme ću provesti s dragim ljudima. Hvala svima na podršci", zaključio je BiH tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo