VRAĆA SE ĆORIĆ

SJAJNA VIJEST ZA TENISKU REPREZENTACIJU: Izglađeni su svi nesporazumi, Hrvatska ponovno s jakim adutom

Hrvatski tenisač Borna Ćorić i izbornik hrvatske Davis Cup momčadi Željko Krajan riješili su nesuglasice uslijed kojih je jaki adut za mečeve izabrane vrste napustio okruženje reprezentacije. Preciznije, Ćorić se vraća među reprezentativce.

Potvrđuju je to napisano na službenoj internetskoj stranici Hrvatskog teniskog saveza na kojoj se navodi:

“Nekoliko mjeseci nakon umalo osvojenog Davis Cupa, gdje nas je pratio peh ozljede koljena našeg za velike rezultate nezamjenjivog Borne Ćorića, i vrućih tonova zbog izostavljanja Ćorića iz tima koji se suprotstavio Argentini, Borna, izbornik Željko Krajan i predsjednik HTS-a Franjo Luković razgovarali su o proteklim događajima i budućoj suradnji u nastupima reprezentacije Hrvatske.”

Navodi se u nastavku da je “izraženo razumijevanje za Bornino nezadovoljstvo zbog izostavljanja iz ekipe u prošlogodišnjem finalu, ali i obostrana želja da u daljnjim nastupima naše reprezentacije Bona Ćorić da svoj doprinos, onako kako je to omogućilo dolazak do finala Davis Cupa u 2016. godini. Očekujemo stoga da ćemo u rujanskom susretu s Kolumbijom osigurati ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa te dodatno ojačani iskustvima iz 2016., uz malo sportske sreće, već iduće godine ponovno aspirirati na osvajanje trofeja u tom natjecanju.”

Povratak na Net.hr