SRPSKI MEDIJI O FINALU DAVIS CUPA: / 'Tango usred Zagreba, Hrvati propustili veliku šansu'

Image
Image

Argentina je po prvi put u povijesti osvojila Davis Cupa. U finalu protiv Hrvatske u Areni Zagreb Federico Delbonis osigurao je gostima treći bod i veliko slavlje je moglo početi.

28.11.2016.
9:37
VOYO logo

Ovom finalu dosta pažnje posvetili su regionalni mediji. Blic pod naslovom 'Tango u Zagrebu: Delbonis donio Argentincima Davis Cup" piše kako je teniska reprezentacija Argentine prvi put u povijesti osvojila ovo natjecanje pobjedom nad Hrvatskom 3:2.

Image
HRVATSKA GORI NAKON BOLNOG PORAZA: /

'Karloviću...finale Davis Cupa nije izlet kako si ti to shvatio'

Image
Image

Screenshot

Napominju kako je mečeve pratio legendarni nogometaš Maradona 'koji je teško proživljavao svaki poen svojih zemljaka'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir pod sličnim naslovom piše kako su 'kralj Del Potro i Delbonis osvojili Davis Cup' te da im se Maradona poklonio. Osim rezultata nedjeljnih mečeva osvrnu li su se na atmosferu.

"Argentinci su tijekom mečeva imali veliku podršku navijača, a najglasniji među njima bio je legendardni Maradona", piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuli su da je Hrvatska poslije dva dana imala vodstvo 2:1 te da je već jednom u povijesti osvojila ovo natjecanje, dok je Argentina do sada četiri put poražena u finalima.

Image
Image

Sportske.net pišu kako su 'Hrvati propustili veliku šansu", i da su 'Argentinci prvaci svijeta'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrčući se na meč Delbonisa i Karlovića pišu kako se ključni trenutak dogodio u prvom setu u petom gemu kada je Kalrović propustio break loptu da bi potom Delbonis iskoristio jedinu šansu u prvom setu te ga je priveo kraju bez problema.

Image
Image

Screenshot

Bosanskohercegovački portal Klix objavio je kako je 'Hrvatska prokockala 2:1' te da su Del Potro i Delbonis donijeli Argentini prvi naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Del Potro je nakon velikog preokreta sa 3:2 savladao Marina Čilića i izjednačio na 2:2, te su se za odlučujući poen borili Karlović i Delbonis"...

Image
Image

Screenshot

Naslov Avazovog teksta posvećenom Davis Cupu posebno će teško pasti svim hrvatskim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska od gotovog napravila veresiju: "Gaučosima" prva "Salatara" u historiji!", piše Avaz podsjećajući da je Hrvatska u treći dan finala ušla s prednošću od 2:1 'ali je Čilić Argentincima "Salataru" naprosto poklonio, ispustivši ogromnu prednost koju je u četvrtom meču imao nad Juanom Martinom del Potrom'.

Image
Image

Nastavljaju kako 'usprkos domaćem terenu i prepunoj zagrebačkoj "Areni", doktor za servise, kako obično zovu Ivu Karlovića, nije uspio svojoj zemlji donijeti drugi trofej Davis Cupa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski portal Ekipa24 piše o 'neopisivom slavlju Argentinaca usred Zagreba' te su također podsjetili kako su gosti do pobjede došli nakon što su preokrenuli zaostatak od 2:1.

Image
Image

Isto donosi i Delo uz napomenu kako je zanimljivo da su posljednjih godina naslov osvajale reprezentacije koje su igrale u gostima. Prije Argentine Češka je slavila u Srbiji, Švicarska u Francuskoj te Velika Britanija u Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo