POVRATAK ANDYJA MURRAYJA: / Fantastični škotski tenisač donio odluku

Image
Foto: AFP

'Odlučio sam da je pravi trenutak za povratak'

17.6.2018.
13:32
AFP
VOYO logo

Andy Murray, je nakon mjeseci nagađanja hoće li biti spreman za Wimbledon, danas potvrdio da se na teniske terene vraća u Queen's Clubu koji je za većinu igrača početak sezone na travi i predstavlja pripremu za Wimbledon.

VEKIĆ IZBORILA POLUFINALE: Osječanka riješila Njemicu za 79 minuta i stigla korak bliže obrani naslova

Škotski tenisač, koji u svojoj zbirci ima tri naslova s grand slam turnira, nije igrao od prošlogodišnjeg Wimbledona kada je poražen u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peterostruki pobjednik u Queen'su

Peterostruki pobjednik u Queen'su 37-godišnji Murray je imao problema s ozljedama, u siječnju je operirao kuk nakon čega je morao proći dugačak oporavak. Prošli je tjedan otkazao nastup na turniru s-Hertogenbosch u Nizozemskoj kazavši kako je prerano za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zadnja dva tjedna sam imao puno treninga, a nakon treninga s Camom Norriejem sam obavio procjenu kod liječnika koji mi je dao pozitivne vijesti i odlučio sam da je pravi trenutak za povratak. Drago mi je da ću se opet natjecati i nadam se da ću igrati dobro", rekao je Murray, kojeg već u prvom kolu čeka težak suparnik 24. tenisač svijeta Australac Nick Kyrgiosom. No i Kyrgios ima problema s ozljedom lakta.

I Đoković na turniru

Na turniru će nastupiti i Novak Đoković koji je nakon razočaravajućeg poraza u četvrtfinalu Roland Garrosa rekao da više neće igrati na travi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega u Queen'su će igrati Roger Federer koji je prvi nositelj, a iako su Rafael Nadal i Juan Del Potro otkazali nastsup tu je još 14 najboljih tenisača svijeta među kojima i Marin Čilić kao peti nositelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo