PELLA POLAKO POSTAJE UBOJICA FINALISTA: / 'Riješio' Kevina Andersona za najveći uspjeh u karijeri

Image
Foto: Profimedia

Argentinac je plasmanom u osminu finala ostvario svoj najbolji Grand Slam rezultat u karijeri

5.7.2019.
17:11
Profimedia
VOYO logo

Drugu godinu zaredom Argentinac Gudio Pella u ranoj fazi Wimbledona pobijedio je aktualnog finalistu trećeg Grand Slam turnira u sezoni.

Nakon što je u 2018. godini u 2. kolu u pet setova svladao wimbledonskog finalistu iz 2017. Marina Čilića, danas je u 3. kolu sa 6-4, 6-3, 7-6 (4) nadigrao prošlogodišnjeg osvajača utješnog trofeja u All England Clubu Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je plasmanom u osminu finala ostvario svoj najbolji Grand Slam rezultat u karijeri, a za plasman u svoje prvo četvrtfinale u ponedjeljak će igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića, wimbledonskog finalista iz 2016. godine.

Dodig prošao u drugo kolo

Ivan Dodig i slovački tenisač Filip Polašek pobrinuli su se za stopostotan učinak hrvatskih tenisača u 1. kolu konkurencije muških parova na Wimbledonu, nakon što su u nastavku prekinutog dvoboja protiv Britanaca Jamieja Murrayja i Neala Skupskog slavili sa 2-6, 7-6 (2), 3-6, 6-1, 6-4 i u svom prvom zajedničkom nastupu na Grand Slam turniru prošli prvu prepreku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj je prekinut u četvrtak navečer, zbog mraka, a u trenutku prekida Britanci su imali vodstvo od 2:1 u setovima. No, u nastavku su Dodig i Polašek zaigrali mnogo bolje, spasili svih pet break-lopti u četvrtom setu, a u petom ostavili britanski par bez prilike za oduzimanje servisa pa im je za pobjedu bio dovoljan ‘break’ u prvom gemu odlučujućeg seta.

U 2. kolu Dodiga i Polašeka čekaju Amerikanac Nicholas Monroe i Nijemac Mischa Zverev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči nastupa u Wimbledonu Dodig i Polašek su se uigravali na turniru u turskoj Antalyji, gdje su stigli do finala

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo