thiemov rani kraj / Osvojio Indian Wells pa odmah ispao u Miamiju, Tomic namučio Đokovića

Image
Foto: AP Images

Dominic Thiem osvojio je Indian Wells pa izgubio prvi meč u Miamiju

23.3.2019.
9:08
AP Images
VOYO logo

Premda se preselio iz Key Biscayne, Masters u Miamiju i dalje donosi velika iznenađenja, a jedno se dogodilo odmah u prvom meču Dominica Thiema. Osvajač Indian Wellsa izgubio je od Poljaka Huberta Hurkacza sa 6:4, 6:4.

Iznenađenje je koliko i nije jer Austrijanac nikada nije ostvario zapaženiji rezultat na Floridi izuzev jednog četvrtfinala, dok je mladi Poljak iz turnira u turnir sve bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A bolji bi svakako trebao biti Novak Đoković iza kojeg je razočaravajući nastup na Indian Wellsu. Prvi igrač svijeta ponešto se namučio s Bernardom Tomicem (7:6, 6:2) koji je odveo prvi set u tie-break i to je otprilike bilo to. Srbina će sljedeći testirati Federico Delbonis.

Branitelj naslova John Isner u dva je tie-breaka prošao Talijana Sonega, dok je ispao Kei Nishikori koji je izgubio od Dušana Lajovića (6:2, 2:6, 3:6)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod tenisačica Simona Halep prepustila je četiri gema Amerikanki Townsend, dok je Serena Williams izgubila set od Šveđanke Peterson. Nositeljice su manje-više bile uspješne, ali ističu se ispadanja Eline Svitoline od Kineskinje Wang te Arine Sabalenka kojoj je na put stala Ajla Tomljanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo