Novaka ne zanima povreda (VIDEO)

Ipresije junaka pobede protiv Amera

8.4.2013.
1:16
VOYO logo

Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je da mu nije nimalo žao što se odlučio da ove godine igra Dejvis kup, posle plasmana našeg tima u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prelep je osećaj, kao i uvek kada igram za Srbiju. Uspeli smo da pobedimo kvalitetenu ekipu, najtrofejniju u ovom takmičenju. Bio je vrlo čudan meč, desilo se to što jeste, ne znam kakva je povreda, probao sam lekovima da potisnem bol i zaboravim na to, da budem u meču i borim se do kraja - rekao je Đoković nakon pobede nad Kverijem. Srpski teniser je dodao da mu je drago što je posle godinu dana pauze odlučio da ponovo igra za našu reprezentaciju u Dejvis kupu.

- Odluka da igram Dejvis kup je pre svega bila moja. Raspored turnira u tenisu je takav, možda se moj tim neće složiti sa mnom, ali mi nije nimalo žao. Verujem da sve ove pobede mogu da donesu kako meni, tako i ostalim igračima, veliki vetar u leđa u našim individualnim karijerama. Retke su prilike kada možete da igrate samo za Srbiju i moram da kažem da sam uživao u svakom trenutku - zaključio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo