NOVAK ĐOKOVIĆ STIGAO U ZADAR I SPREMAN JE ZA TENISKI SPEKTAKL: / Ovo je prvo što je rekao kad je sletio u Hrvatsku

Image
Foto: HTS

Direktor turnira je slavni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, a na turniru će nastupati sjajna teniska imena poput Alexa Zvereva i našeg Marina Čilića te Borne Ćorića

16.6.2020.
15:34
HTS
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković stigao je u Zadar. Nole je glavni organizator teniskog spektakla Adria Tour koji će se održati od petka do nedjelje na Višnjiku.

„Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će divnu, snažnu pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta!“, rekao je po svom dolasku Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je Adria Tour ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmjerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Vjerujem da će Vam se svidjeti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra Tour. Svim tenisačima želim dobre mečeve i neka najbolji pobijedi", zaželjela je Novaku dobrodošlicu predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor turnira je slavni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, a na turniru će nastupati sjajna teniska imena poput Alexa Zvereva i našeg Marina Čilića te Borne Ćorića.

Image
POJAVILA SE ZABRINJAVAJUĆA VIJEST: /

Organizatori otkrili je li Novak bio u kontaktu sa zaraženim

Image
POJAVILA SE ZABRINJAVAJUĆA VIJEST: /

Organizatori otkrili je li Novak bio u kontaktu sa zaraženim

Brige zbog korone

No nije sve idealno, Novak stiže iz Srbije u kojoj na dnevnoj bazi ima oko 60 novozaraženih koronavirusom, a on je sam bio na utakmici u kojoj je igrao zaraženi košarkaš Nikola Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je glavni organizator turnira, a suorganizator je Hrvatski teniski savez iz kojeg poručuju da se odluke o dolasku Novaka Đokovića u Zadar njih ne tiču te su nas uputili na predstavnike agencije Select PR koja vodi brigu o odnosima s javnošću na samom turniru.

Iz agencije za odnose s javnošću su nam poručili da će Novak Đoković ipak moći normalno gostovati u Hrvatskoj jer nije bio u kontaktu sa zaraženim košarkašem te je na tribinama prisustvovao samo u prvom dijelu utakmice. Ima li rizika, procijenite sami, fotografije možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo