Bizaran trenutak / Nevjerojatan kraj meča: Sudac krivo ukucao rezultat, gubitnik mu nije htio pružiti ruku!

Image
Foto: Screenshot

Zanimljiv trenutak dogodio se na meču između Sebastiana Korde i Alejandra Davidovicha Fokine. Naime, sudac je krivo ukucao rezultat i time uzrokovao smiješni trenutak...

24.3.2022.
20:40
Screenshot
VOYO logo

Jučer je počeo drugi turnir serije Masters 1000 u novoj teniskoj sezoni. Prvu pobjedu na ATP Touru nakon više od godinu dana upisao je naš Borna Čorić, a u Miamiju je i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.

Zanimljiv trenutak dogodio se na meču između Sebastiana Korde i Alejandra Davidovicha Fokine, kojeg je Korda izbacio s uvjerljivim rezultatom od 6-1 i 6-1 u setovima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Korda je uzeo poen za 40-15 i dvije meč lopte na servisu Davidovicha Fokine. Sudac Mohamed Lahyani jedan je od najpoznatijim i prestižnijih teniskih sudaca, a upravo je on i presjedao najduži meč u povijesti između Johna Isnera i Nicolasa Mahuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je na mikrofonu objavio kako je rezultat 15-40 nakon što je Korda uzeo poen, ali je zabunom ukucao poen Fokini za rezultat od 30 oba. Grešku je shvatio idući poen, kada je Korda ponovno bio uspješniji i iskoristio prvu od dvije meč lopte. Oba igrača u zabuni su pogledali na semafor kada su očekivali da je meč trebao završiti.

Lahyani je pozvao oba igrača i brzo im objasnio situaciju te priznao grešku: "Mislim da sam krivo ukucao. Trebalo je biti 15-40. Da, da. Krivo sam stavio. Game, set, meč - Korda!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo