NEUNIŠTIVI KARLOVIĆ GAZI I DALJE: / U svome stilu sredio Srbina za četvrtfinale jakog turnira

Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI

Hrvatski teniski veteran, 37-godišnji Ivo Karlović, plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije 500 koji se igra u Tokiju.

6.10.2016.
10:55
AFP, KAZUHIRO NOGI
VOYO logo

Karlović je u meču koji je trajao jedan sat i 48 minuta pobijedio Srbina Janka Tipsarevića sa 7-6 (9), 7-6 (5). Bio je to treći međusobni meč ovih tenisača i druga pobjeda Diva sa Šalate.

Slijedi Monfils

U prvom setu nijedan tenisač nije imao priliku za oduzimanje servisa suparniku, a u tie-breaku je Karlović spasio dvije set-lopte prije nego što je uspješno okončao tu dionicu igre u svoju korist. U drugom je setu Zagrepčanin prvi došao do breaka i poveo s 3-1, ali vrlo brzo je Tipsarević uzvratio i odluka je ponovno pala u tie-breaku. Ovaj put je Karlović imao manje problema, iskoristio je prvu meč-loptu i prošao u četvrtfinale. Ukupno je u meču protiv 32-godišnjeg Srbina ispalio 24 asa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za plasman u polufinale Karlović će igrati protiv drugog nositelja, Francuza Gaela Monfilsa. Protiv njega je dosad igrao pet puta i pobijedio dvaput, a posljednji su se put sudarili u finalu nedavnog turnira u Washingtonu gdje je uspješniji bio Francuz.

Dodajmo da je u Tokiju i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić koji će u četvrtfinalu igrati protiv Argentinca Juana Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo