Play ponuda

Natječaj je počeo: Savršen posao za cure u Hrvatskoj!

shimmer fallback

Zaštitna lica, ali i nezamjenjiv dio cjelokupnog šarma umaškog ATP Studena Croatia Opena su njegove ATP hostese.

20.4.2012.
8:29
Play ponuda

Po natječaju koji traje do 1. svibnja, traže se odgovorne, komunikativne djevojke, koje aktivno koriste engleski i poželjno još jedan strani jezik, te vole i poznaju tenis.

Tradicionalno, interes je velik te se za poziciju ATP hostese godišnje prijavljuje oko 800-tinjak djevojaka. Većina djevojaka je iz Hrvatske, i to s područja Slavonije, no prijave stižu i iz susjedne Bosne i Hercegovine, Srbije te Slovenije.

Osim odgovornih funkcija u desetak različitih službi, ATP hostese imaju ulogu i u promociji Umaga, Istre i Hrvatske među mnogobrojnim međunarodnim posjetiteljima, ali i medijima.

Prošle su godine čak 24 internacionalne televizije, među kojima su i Eurosport 2, BBC World News, Al Jazeera Sports Global, France 24 i Russia Today, prenijele 613 reportaža s turnira potencijalnih 700 milijuna gledatelja, a baš su umaške hostese nerijetko bile tema tih vijesti.

23. Studena Croatia Open ove godine donosi 11 dana jedinstvenog programa koji obuhvaća vrhunski tenis, brojne koncerte i DJ partyje, ali i predstavljanje domaće i svjetske kuhinje kroz Istria Gourmet Festival, najavljuju organizatori.

Play ponuda
Play ponuda