NASTAVAK DRAME OKO DONNE: / "Wawrinka je trebao opaliti Kyrgiosa, a ja ovog klinca"

Image
Foto: Screenshot/YouTube
16.8.2015.
11:31
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Kyrgios je, podsjetimo, tijekom meča protiv Stanislasa Wawrinke u Montrealu dobacio Švicarcu: "Kokkinakis ti je 'prasnuo' curu". Mislio je pritom na našu 19-godišnju tenisačicu Donnu Vekić s kojom je Wawrinka navodno u vezi. Zbog svoga je neprimjerenog ispada Kyrgios kažnjen s 10.000 dolara, a prijete mu i daljnje sankcije.

Image
STIGLA KAZNA ZA BEZOBRAZNOG PRIMITIVCA: /

Vrijeđao Donnu pa nastradao!

Image
STIGLA KAZNA ZA BEZOBRAZNOG PRIMITIVCA: /

Vrijeđao Donnu pa nastradao!

"Cijela tvoja ekipa je tako cool"

Kao da to nije bilo dosta, u subotu je u Cincinnatiju incident odlučio složiti prozvani Kokkinakis. On se tijekom kvalifikacijskog dvoboja umalo potukao s Amerikancem Ryanom Harrisonom, a ratoborni je dvojac morao razdvajati sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo zbog nekoliko spornih sudačkih odluka. Kokkinakis je žestoko prosvjedovao i tako isprovocirao Harrisona koji mu je u jednom trenutku dobacio "cijela tvoja ekipa je tako cool", misleći pritom na Kyrgiosa. Amerikanac se obratio i sucu, rekavši mu "morate staviti te klince pod kontrolu, inače će nastradati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac morao smirivati

Došlo je i do žestoke rasprave dvojice tenisača u stanci između gemova, pa se čak i sudac morao spustiti sa stolice. Ni rukovanje nakon meča, u kojem je Kokkinakis slavio sa 7:5, 3:6, 7:6 (2), nije prošlo mirno. Opet je počela rasprava, pa je još jednom sudac morao smirivati situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako tako želi, ja ću ga pokopati. Wawrinka je trebao opaliti Kyrgiosa, a ja sam trebao opaliti ovog klinca", prenosi Harrisonove riječi novinar New York TimesaBen Rothenberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo